Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 8 jan 2015 / 07:27 uur

De schoft Erdogan

Het is toch wat hè, die Erdogan? Laat die Turkse president, die schoft, die dictator, zomaar de Nederlandse journaliste Frederike Geerdink door acht gorilla’s van de anti-terreureenheid van de politie intimideren. Huiszoeking, direct mee naar het bureau, een verklaring afleggen, de hele shizzle. Minister Bert Koenders over de pis, Kamerleden over de pis, journalisten over de pis. Terecht hoor. Bananenrepubliek enzo. Maar eh… ik noem vier namen: Gregorius Nekschot (cartoonist), Bart Mos (Telegraaf), Joost de Haas (Telegraaf) en Jolande van der Graaf (Telegraaf). Misschien moeten ‘wij’, in ons deugende Nederland, eens wat minder met dat vingertje naar anderen wijzen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
De schoft Erdogan
Sluiten