Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 7 jan 2015
Leestijd: 0 minuten

Kotsmisselijk

Dat de Kamerleden Sjoerdsma (D66) en Omtzigt (CDA) gisteren voor de derde keer (!) ongeveer dezelfde Kamervragen naar de ministers Opstelten, Koenders en Hennis moesten sturen over de aanslag op de MH17, maakt me zo langzamerhand kotsmisselijk. Omdat het bewijst dat het rampenkabinet van VVD en PvdA compleet poep heeft aan de nabestaanden van de 298 slachtoffers. Dat die gladjakkers een bruine arm bij toekomstig EU-lid Oekraïne duizend maal belangrijker vinden dan waarheidsvinding over wat er op 17 juli nou echt gebeurd is met die kist. Dat we worden geregeerd door, sorry dat ik het moet zeggen: schúim.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kotsmisselijk
Sluiten