Dion Mebius
Dion Mebius Nieuws 7 jan 2015 / 13:45 uur

Franse moslims veroordelen aanslag Parijs

De voorzitter van de Frans moslimraad en rector van de grote moskee in Parijs, Dalil Boubakeur, heeft in scherpe bewoordingen de aanslag op het satirische weekblad Charlie Hebdo veroordeeld. "De gemeenschap is onthutst. We zijn geschokt door de brutaliteit en wreedheid.”

Lees ook: Aanslag Parijs goed voorbereid

We veroordelen absoluut deze daden en wij verwachten dat de autoriteiten de juiste maatregelen nemen. Boubakeur ziet het als een aanval op de democratie en ziet donkere wolken samenpakken. Hij repte van een ‘ongekende oorlogsverklaring’. "De tijden zijn veranderd. We gaan door deze confrontatie een nieuwe periode in.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Franse moslims veroordelen aanslag Parijs
Sluiten