Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 15 jan 2015 / 07:25 uur

Billenbehang

De politie beter bewapenen? Meer agenten de straat op? Het leger weer wat werkend materieel geven? Soldaten toestaan in hun werkkleding naar hun werk te gaan? Verdubbeling van het budget van de AIVD? Nederlanderschap afpakken van jihadisten? De grenzen dicht? Zou dat voorkomen dat in Nederland weer een aanslag wordt gepleegd door moslimfundamentalisten? Allemaal niet nodig, realiseerde ik me gisteren. We maken die gasten gewoon wijs dat daar boven geen 72 maagden op ze wachten, maar één Heleen van Royen. Met haar billenbehang. En haar tamponselfie. En die stem. Wedden dat ze dan koste wat kost willen blijven leven?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Billenbehang
Sluiten