Metro en ANP
Metro en ANP Openbaar vervoer 21 mei 2019

Geen treinverkeer mogelijk trajecten Gelderland

De NS kampt dinsdagochtend met diverse seinstoringen, waardoor reizigers vertraging kunnen oplopen. Het gaat onder meer om het traject Utrecht Centraal en Arnhem Centraal. De extra reistijd daar kan oplopen tot een half uur. Naar verwachting is de storing rond 09.30 uur verholpen.

Internationale treinverkeer

De seinstoring tussen Utrecht en Arnhem heeft ook gevolgen voor het internationale treinverkeer, omdat het traject onderdeel is van de route Amsterdam – Keulen – Frankfurt. Ook voor deze reizigers geldt een extra reistijd van maximaal een half uur.

Ook op het traject Amersfoort-Ede-Wageningen is sprake van een seinstoring, tussen Barneveld Zuid en Ede-Wageningen. De storing duurt waarschijnlijk ook tot 09.30 uur. Op het traject Arnhem – Winterswijk rijden tussen Zevenaar en Wehl geen treinen omdat er een bom uit de Tweede Wereldoorlog onschadelijk wordt gemaakt. Deze stremming duurt naar verwachting tot 12.30 uur. Tussen Zevenaar, Didam en Wehl rijden stopbussen.

Door een beschadigde bovenleiding tussen Almere Oostvaarders en Lelystad Centrum rijden daar geen treinen. Dit duurt naar verwachting tot 11.30 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Geen treinverkeer mogelijk trajecten Gelderland
Sluiten