Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Openbaar vervoer 11 apr 2019 / 19:30 uur

Hou je van wandelen? Win je eigen wandelroute

Om de start van het wandelseizoen te vieren, breidt NS graag het aanbod aan wandelroutes uit met één hele speciale prijs. Reizigers kunnen een eigen wandelroute winnen. De winnaar mag deze route ook nog een naam naar keuze geven.

Wandelen aanmoedigen

Op zaterdag 13 april vindt het grootste eendaagse wandelevenement van Nederland plaatst: de Bloesemtocht. Om de start van het wandelseizoen te vieren kunnen wandelaars een eigen wandelroute winnen! NS zet hiervoor langere treinen en meer medewerkers op station Geldermalsen in. NS is al vijf jaar supporter van bewegen en moedigt wandelen graag aan met ruim acht honderd wandelingen die allemaal vanaf een station vertrekken.

Met wie ga jij aan de wandel?

Hou je van lopen en wil je binnenkort je eigen route bewandelen? Of misschien wil je een vriend, moeder of buurman wel verrassen met zijn/haar eigen wandelroute. Dan hoef je geen ingewikkelde raadsels of rebussen op te lossen, ook hoef je geen video te maken. Het enige wat je hoeft te doen is te reageren op een Facebookpost met de naam van je wandeling, het beginstation en met wie je hem het liefst wandelt.

WIN: je eigen NS-wandelroute! Plaats hieronder de naam van je wandeling, het beginstation en met wie je hem het liefst wandelt!

Gepostet von NS am Donnerstag, 11. April 2019

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Hou je van wandelen? Win je eigen wandelroute
Sluiten