Jelmer Visser
Jelmer Visser Openbaar vervoer 12 dec 2017 / 13:05 uur

Ondanks chaos en sneeuw ook lof voor NS

Code rood. Daar sta je dan. Met je NS-hesje, portofoon en zakcomputer op een station met honderden gefrustreerde gestrande reizigers. Jij bent hun enige bron van informatie, maar de informatie die zij willen, heb jij vaak niet. Toch staan ze er wel om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Het Nederlandse spoorwegnet is zeer druk en complex, het is dus ook echt topsport om dit in goede banen te leiden. Wanneer een trein of wissel het laat afweten, kan dit het vervoer van het hele land platleggen. Maandag was het niet anders. Het was een chaos op het spoor en dat zorgde voor de nodige frustratie. Toch was er naast kritiek ook bewondering voor het hardwerkende NS- en Prorail-personeel.

Knuffels

Bos bloemen voor Sandra

Sneeuwballengevecht op Gouda Goverwelle

Sneeuwschuiven op Schothorst

Sanne Wevers toch nog thuis

Voor sommigen werd het een latertje

Appels en peren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ondanks chaos en sneeuw ook lof voor NS
Sluiten