Redactie Metro
Redactie Metro Openbaar vervoer 10 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Gele informatieborden NS even terug in Utrecht

Op Utrecht Centraal gunt NS de vroegere gele informatieborden die verdwijnen van de treinstations een tweede leven. In de popupwinkel Afval is Grondstof zijn ze als gloednieuwe notitieblokjes en dienblaadjes terug te vinden. En dinsdag op de Dag van de Duurzaamheid maken tien treinreizigers met de Metro-app kans op een gratis exemplaar.

Met de popupwinkel wil NS laten zien dat duurzaamheid niet alleen gaat om energiebesparing of groene windstroom, maar ook om het hergebruik van versleten materiaal. Het zogeheten upcycling. In de tijdelijke winkel kunnen treinreizigers daarom zoeken naar notitieblokjes en dienblaadjes met daarop hun eigen traject of station.

Interesse?

Hou dan deze dinsdag de Metro-app in de gaten. Als je op station Utrecht Centraal bent verschijnt er automatisch een coupon in je beeldscherm waarmee je een dienblad of notitieblok kunt ophalen in de popupwinkel Afval is Grondstof in de stationshal tussen de sporen 8/9 en 10/11 aan de oostkant. Alleen de eerste tien die zich melden bij de winkel en de coupon kunnen laten zien, krijgen een Dienstblaadje of Spoorblok mee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Gele informatieborden NS even terug in Utrecht
Sluiten