Damla Kaygusuz
Damla Kaygusuz Entertainment 5 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

5 celebrities en hun tattoos voor hun geliefden

Je liefde vereeuwigen door een beetje inkt en een naald door je huid laten prikken, mensen doen dat echt. Zo ook deze vijf celebrities.

Pete Davidson

Sommigen doen het met woorden, anderen doen het met daden: de liefde verklaren. Pete Davidson, van Saturday Night Live, deed dat al na twee weken daten op een extravagante manier: hij liet twee tatoeages zetten om zijn liefde voor zangeres Ariana Grande te vereeuwigen. Hij heeft de initialen van de zangeres op zijn duim getatoeëerd en het konijnenorenmasker die Grande droeg voor haar album Dangerous Woman heeft hij op zijn nek vereeuwigd.

https://twitter.com/PopCrave/status/1002968358084579329

Jhené Aiko

De zangeres heeft sinds 2016 een relatie met rapper Big Sean. Na een jaar samen te zijn met Big Sean besloot ze hem altijd bij zich te dragen op haar bovenarm door een portret te laten tatoeëren. Niet alle fans zagen het romantische gebaar zitten, sommigen vroegen zich zelfs af waar het portret van haar enige dochter is.

De tattoo van Jhené Aiko laat een evenbeeld van haar vriend zien

Wesley Sneijder

Ook de BN’ers zijn er bekend mee om hun liefde te vereeuwigen met inkt en naald. De bekende voetballer wilde altijd zijn vrouw Yolanthe Cabau bij zich dragen en besloot dat te doen op zijn buik waar een portret van Cabau te zien is.

Wesley Sneijder heeft een portret van Yolanthe Cabau op zijn buik getatoeëerd | EPA

SnapKing

Vlogger SnapKing, echte naam Tim van Teunenbroek, had drie jaar lang een relatie met Famke Louise. De relatie is op de klippen gelopen nadat Famke Louise na schooltijd een paar oorbellen naast hun bed vond die niet van haar waren. Famke Louise is sindsdien uit het leven van Tim, maar haar gezicht siert nog steeds zijn onderarm.

Famke Louise is niet meer in het leven van SnapKing, maar haar gezicht zit nog wel op zijn onderarm

Roxanne Hazes

Niet zo extravagant als de rest, maar nog steeds een romantisch gebaar. Roxanne Hazes en Erik Zwennes besloten om elkaars eerste letter aan de binnenkant van hun pink te tatoeëren. Dit ging gepaard met een emotioneel bericht van Hazes aan haar fans waarin ze vertelt door een moeilijke periode te zijn gegaan en iedereen liefde gunt zoals zij heeft gevonden in Zwennes.

Roxanne Hazes en Erik Zwennes gingen voor een subtielere tatoeage

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.