Tv-avond: Carlo wilde niet als ‘homo’ starten op tv

13 september 2017 om 15:00 door Constance van Amstel
Tv-avond: Carlo wilde niet als ‘homo’ starten op tv

Of er nog iets op tv is deze woensdagavond? Zeker wel! Metro selecteert iedere dag de drie leukste, beste of mooiste programma's van de avond om lekker voor op de bank te ploffen. Of om later terug te kijken natuurlijk.

‘Arm’ stel in shock door weekbudget van 1500 euro

In het nieuwe SBS6-programma Steenrijk/Straatarm verruilt wekelijks een arm gezin van leven met een rijk gezin en andersom. Hoewel je je wel kunt voorstellen hoe dat er ongeveer uit moet zien, reageren de gezinnen toch elke week weer anders op de nieuwe situatie. Het ‘arme’ koppel dat vanavond een weekje ‘rijk’ door het leven mag gaan, kan het niet geloven als ze zien hoeveel geld de ‘rijken’ hebben achtergelaten om boodschappen van te doen. Voor de 1500 euro in de koektrommel kunnen ze zelf twee maanden leven.

Waar en wanneer: 20.30 uur op SBS6

Chaos in de escape room

Zoals zo vaak vertalen hobby's uit het dagelijks leven zich later tot een tv-programma. We zagen het al met bakken, naaien en verzamelen, en nu is ook de escape room aan de beurt. In The Big Escape proberen BN'ers onder leiding van Lauren Verster, je raadt het al, te ontsnappen uit de grootste escape rooms ooit. Natuurlijk is er ook een beetje een Wie is de Mol-sausje overheen gegoten en zijn de walkietalkies niet van de lucht.

Waar en wanneer: 20.25 uur op NPO 3

Carlo wilde niet bekend staan als ‘de homoseksuele presentator’

Carlo Boszhard en zijn vriend Herald zijn woensdagavond te gast in The Story of My Life, het nieuwe programma van Linda de Mol waarin BN'ers aan de hand van hun levensverhaal ouder gemaakt worden met make-up. Net als eerdere gasten André Hazes en Wesley Sneijder is ook Carlo voorafgaand aan de grime zeer open tegen Linda. Hij vertelt onder meer over hoe hij in zijn begintijd op televisie verzweeg dat hij homo was. „Ik wilde liever eerst bekend worden als Carlo Boszhard de presentator en daarna pas als Carlo de homoseksuele presentator.”

Waar en wanneer: 20.30 uur op RTL 4

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!