Showbizz

Finalisten van Expeditie Robinson blikken terug

Finalisten van Expeditie Robinson blikken terug

De finalisten met van links naar rechts Dio, Bertie en Thomas. / Foto's: Patrick van Emst | BrunoPress

Foto van 'Erik Jonk'

21 DEC 2016

Bertie, Dio, Thomas. De finalisten van Expeditie Robinson blikken terug op hun tv-avontuur.

De winnaar van Expeditie Robinson 2016 wordt donderdagavond bekend. Wie als beste de proeven en ontberingen op de Filipijnse Caramoan Eilanden heeft doorstaan, zien we op RTL 5, de zender die telkens 1 miljoen mensen naar hitte, honger, naaistreken en tropische regens trok. Drie BN’ers gaan de laatste strijd aan: boerin Bertie Steur, rapper Dio en ex-wielrenner Thomas Dekker. Eerstgenoemde leefde bijna een maand in afzondering op afvallerseiland, Dio en Thomas doorstonden proef na proef. De drie kwamen deze week nog eens samen in bar Amsterdam Roest.

Voor de buis

Hoe was het om de expeditie terug te zien?

Bertie: Voor mij was er een hele hoop nieuw, haha.

Dio: Heel leuk. Ik maak er elke week een heel kijkfeest van, met vrienden. Ik ben vooral steeds benieuwd wat de montage ervan gemaakt heeft.

Thomas: Ik heb eerlijk gezegd maar drie afleveringen gezien. Niet dat ik op de bank hing en wat anders keek, hoor, maar er kwam nog een boek tussendoor (zijn spraakmakende Mijn Gevecht kwam onlangs uit, red.). De finale kijk ik wel, in Amsterdam, met Dio, Jessie Vuijk en Anna Nooshin. Ik ging nogal geruisloos door het begin van de serie zag ik, dat was niet echt boeiend, hè?

Finalisten van Expeditie Robinson blikken terug

Thomas Dekker.

Lang van huis

Wat heb je van Expeditie Robinson geleerd?

Bertie, na lang nadenken: Niet zoveel, volgens mij. Misschien dat het me meeviel dat ik zo lang weg kan zijn van huis.

Thomas: Was het maar zo’n feest dat ik iets geleerd had, haha. Nee, ik vond het meer bijzonder om mee te maken als je uit zo’n snelle wereld komt als ik. Ik zat er steeds maar te denken dat het EK voetbal en de Tour de France aan de gang was. Nee, mijn leven is niet drastisch veranderd.

Dio: Ik heb geleerd om over te geven, maar niet in fysieke zin. Ik wilde altijd weten hoe dingen zouden verlopen. Ook in het spel heb ik dingen heel erg naar mijn hand proberen te zetten, maar het is zo onvoorspelbaar. Je weet niet wie wanneer wat doet, niet wanneer je regen kunt verwachten. We moesten het ermee doen en zo heb ik leren accepteren.

Het moment dat Dio ontdekt wie zijn finaletegenstanders zijn:

Weer een uitdaging

Zou je het nog een keer kunnen of eens maar nooit meer?

Dio: Ik vind het programma fantastisch en ik denk dat je elk jaar een heel andere expeditie hebt. Ik zou het wel weer een uitdaging vinden en een kans met beide handen aangrijpen. Leuk vond ik het desondanks niet, wel bijzonder. Op tv zie ik nu een soort vakantiefilmpje, maar het was echt zwaar.

Bertie: Ik zou het wel weer leuk vinden, hoor, ik stond er toch anders in dan anderen. Natuurlijk heb ik momenten gehad dat ik dacht ‘goh, ik zou wel naar huis willen’. Maar dan dacht ik: het is wel rustig hier, dat vind ik lekker.

Thomas: Eens maar nooit meer, ik vond het echt heel zwaar. Ik heb het met wielrennen best zwaar gehad, maar dat was niet te vergelijken met dit. De expeditie is wachten op een proef, eten zoeken en honger hebben.

Finalisten van Expeditie Robinson blikken terug

Bertie Steur.

Snel weer gewend

Ben je voedsel meer gaan waarderen?

Thomas: In het begin was ik er heel erg op gefocust, maar je maag is na die weken nog klein. Je bent dus zo vol. Maar we zijn mensen, dus je vervalt snel in oude patronen. Ook aan je mobieltje ben je weer snel gewend.

Dio: Ja, maar ik moet ook eerlijk zeggen dat dat eenmaal thuis snel vervliegt. Weinig eten is moeilijk, dus wat eten hebben maakt gelukkig. Maar hier ebt het weer weg.

Bertie: Omdat ik voedsel verbouw, weet ik wat eraan voorafgaat, dus ik waardeer het sowieso. Thuis was het fijn dat je weet dat je gewoon even naar de supermarkt kunt lopen. Dat is toch anders dan dat je maar moet hopen dat er wat te eten is. Toch vond ik het net als Dio snel weer normaal.

Het ging niet allemaal even netjes...

Kokos in de ban

Is er iets dat je nu nooit meer zult eten?

Bertie: Kokos. Een Bounty is helemaal oké, maar gewoon kokos… Nee, dat kreeg ik niet weg.

Dio: Ik sluit me aan. Ik kon op z’n tijd nog wel genieten van zo’n lekker stukkie kokos, maar rauw wil ik het nu niet meer. Dingen als cassave en banaan waren trouwens prima te doen.

Bertie: Ja, van die cassave heb ik een soort frites kunnen maken.

Thomas: Ik dacht ook kokos. Maar als er nu een bonbonnetje voorbijkomt met wat kokos erin, dan eet ik hem gewoon op, hoor.

Iets anders doen

Had je achteraf iets anders gedaan? Bertie, jij bijvoorbeeld niet meer afhaken op dag één?

Nee, want dit was voor mij de ideale expeditie. Leven in een groep vol snode plannen, dat is niet zo mijn ding.

Dio, had jij het spel misschien wat minder strategisch of fel aangepakt?

Dio: Nee, dit had ik bepaald voordat ik hierheen ging en daar heb ik mezelf aan gehouden. Misschien had ik iets creatiever moeten zijn bij productieve klussen, maar ik heb het inzicht bij dingen bouwen niet.

Finalisten van Expeditie Robinson blikken terug

Dio.

Thomas, had jij wat minder netjes in het spel willen zijn?

Thomas: Nee, hoor, ik wilde het zo spelen. De makers hadden er aan het einde nog iéts uit kunnen pikken, toen Bertie op haar strepen ging staan omdat ik een proefafspraak niet wilde nakomen. Ik had het die ochtend al met haar besproken, dus het is wat anders en handig uitgezonden. Ik ging Expeditie Robinson heel rustig in en daar ben ik tevreden over. Ik nam het spelletje niet zo serieus en ben daarmee wel ver gekomen. Natuurlijk deed ik wel mijn best.

Plotselinge vrienden

Wat had je nóóit verwacht?

Thomas: Voor mij geen verrassingen, eerlijk gezegd. Ik had ook wel verwacht dat ik het lang zou kunnen volhouden.

Bertie: Dat ik mensen als JayJay Boske en Elle van Rijn ben tegengekomen die ik onverwacht als vrienden ben gaan beschouwen. Die strijd die JayJay op het andere eiland voerde had ik helemaal niet meegekregen. Op afvallerseiland was hij relaxed.

Dio: Dat Thomas terugkwam in de laatste aflevering, haha. En Bertie al helemaal niet.

Bertie: Ik dacht op afvallerseiland ook echt dat ik me bij een eventuele terugkomst opnieuw zou moeten voorstellen.

De belangrijkste proef voor Thomas Dekker:

Wie gaat er winnen?

Leefden de mensen op straat mee?

Dio: Heel erg. Maar amper inhoudelijk, terwijl ik dat wel had verwacht omdat ik het spel hard heb gespeeld. Iedereen vraagt vooral wie er gaat winnen. Om dat te weten te komen, is men bereid me wodka te geven en meer dan eentje.

Bertie: In mijn dorp niet, hoor, af en toe slechts. Pas toen ik in de halve finale zat, kwamen meerdere mensen op me af om te zeggen dat ze het spannend vinden. Ze kennen me natuurlijk al jaren, dus ze hielden zich rustig. Nu worden ze aardig enthousiast.

Thomas: Ja, ik vind het bijzonder hoeveel mensen kijken, van jong tot oud, en hoe fanatiek kijkers zijn. Ik kreeg ook steeds de vraag wie er gewonnen heeft. Mensen begonnen op straat of in de kroeg veel vaker over Expeditie Robinson dan over mijn boek; maar ja, de tegenstanders van het boek die zeggen toch niets tegen me.

De gemiddelde kijker ‘is voor’ Bertie. Snappen jullie dat?

Thomas: Ja, hoor, lekker gewoon, typisch Nederlands en Bertie speelt het goed.

Dio: Natuurlijk. Kijkers zullen voor zichzelf willen verantwoorden dat ze voor de goede zijn. Op die eerste dag dat ik haar leerde kennen, had ik wel zoiets van ‘wow’. Bertie heeft iets goeds om zich heen hangen. Door mijn spel heb ik Expeditie Robinson hopelijk een beetje interessant kunnen maken.

Bertie: Nou, dat is je gelukt.

Dio: Als ik toch niet had lopen rellen, haha.

Bertie: Dan was het maar een saaie bedoening geweest. Dat de kijker sympathie voor me kreeg, zag ik op Twitter en Facebook ook wel. Maar ja, ik was daar maar een beetje aan het survivallen. Ik ben zo uit de klei getrokken en daar neergezet, misschien waardeert men dat.

Finalisten van Expeditie Robinson blikken terug

Alle deelnemers aan Expeditie Robinson 2016.

Volhouden

Wat lijkt je zwaarder: proef na proef spelen in een groep, of bijna een maand wachten op een eiland met niets?

Thomas: Ik denk dat Dio en ik het niet op afvallerseiland hadden volgehouden en dat Bertie het niet op ons eiland had volgehouden.

Dio: Ik had afvallerseiland niet aangekund. Ik zou het wel geprobeerd hebben, maar ik denk dat ik enorm chagrijnig was geworden. Aan de andere kant: wij hadden het mentaal misschien zwaarder, dat vreet ook energie. Hm, ik kan het niet zeggen.

Bertie: De proeven zou ik doorstaan, maar de groep lijkt me zwaar. Op afvallerseiland had ik één proef, vechten tegen verveling. Opgeven vond ik echter te gemakkelijk. Dan liever daar. Mensen die naar afvallerseiland kwamen waren stuk voor stuk allemaal gestrest. Dan dacht ik: wow, het is daar bepaald geen feest.


Likeability of5

In Londen doe je Harry Potter-tour makkelijk zelf

Foto: De reismeisjes

Foto van 'Maartje Hensen'

24 APR 2019

Londen staat hoogstwaarschijnlijk op het reislijstje van elke Harry Potter-fan. Er is een heel aantal Harry Potter-tours dat je kunt boeken (per voet, boot, met de bus), maar eigenlijk kan je het ook makkelijk zelf doen. Helemaal met deze gratis Harry Potter-audiotour. Om het je nog wat makkelijker te maken, hebben wij de beroemdste Harry Potter-plekken in Londen op een rijtje gezet.

Platform 9 ¾ (King’s Cross)

De iconische muur waar Harry en z’n klasgenoten door de muur rennen, kan je in King’s Cross station vinden. Of nou ja, naast de souvenirwinkel staat een bagagekar die de muur in ‘verdwijnt’. De echte filmlocatie is tussen perrons 4 en 5!


like
user_eb7bdb30df70229d67808da1810f25b4efc5bd2e_avatar

Totale vrijheid voor Henry van Loon in Random Shit

Totale vrijheid voor Henry van Loon in Random Shit

Henry van Loon (rechts) en gastacteur Gijs Naber als Noorse ridders in Random Shit. / Jeroen Hofman

Foto van 'Erik Jonk'

23 APR 2019

Henry van Loon speelt 21 rollen in Videolandserie Random Shit. „En dat hebben we er in drie maanden op geknald.”

‘Deze serie bevat random shit’, staat er bij de aankondiging van de gelijknamige comedyserie van Videoland te lezen. Nou, random is het. En hoe. Sinds deze week staan acht afleveringen online met Henry van Loon – voor wie het niet weet: conciërge Volkert in De Luizenmoeder – in alle 21 hoofdrollen. Metro ontmoette de man die 21 totaal verschillende personages moest en mocht neerzetten in FC Hyena, aan het water in Amsterdam-Noord.

Vrolijke hond Jannie


Likeability of3

Adele en man na ruim zeven jaar uit elkaar

Adele bij de uitreiking van de Grammy's in 2017. /ANP

Foto van 'Metro'

20 APR 2019

Adele en haar man Simon Konecki zijn uit elkaar. Dat hebben woordvoerders van de Britse zangeres vrijdag bevestigd in een verklaring.

De Britse superster laat nooit veel los over haar privéleven (en geef haar eens ongelijk) en in 2017 werd tijdens haar acceptatiespeech bij de Grammy’s bekend dat ze met Konecki was getrouwd.

Samen zoon opvoeden


sad
user_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

20.000 mensen zagen in Dordrecht The Passion

The Passion/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

18 APR 2019

In de binnenstad van Dordrecht hebben zo'n 20.000 bezoekers het evenement The Passion bezocht. De moderne vertelling van de laatste uren van Jezus werd donderdag voor de negende keer uitgevoerd, dit jaar met Edwin Jonker als Jezus, Edsilia Rombley als Maria en Lucas Hamming in de rol van Judas.

Gebarentolk

Martijn Krabbé was de verteller op televisie (NPO 1) en Wouter van der Goes gaf op NPO Radio 2 tekst en uitleg bij het spektakel aan blinden, slechtzienden en overige luisteraars. Ook was er voor het eerst een gebarentolk tijdens de uitzending.


Regisseur Pieter Verhoeff (81) overleden

Pieter Verhoeff/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

18 APR 2019

Regisseur Pieter Verhoeff is woensdag op 81-jarige leeftijd overleden in Amsterdam. Dat heeft zijn echtgenote donderdag laten weten. Hij was al enige tijd ziek. Verhoeff werd bekend met films als Het teken van het beest en Nynke, over de politicus Pieter Jelles Troelstra en Nienke van Hichtum, schrijfster van kinderboeken als Afke's tiental. In 2008 verfilmde Verhoeff De brief voor de koning, een nog steeds populair boek van Tonke Dragt.

Verhoeff won negen keer een Gouden Kalf en tal van andere prijzen. Voor zijn aandeel in Tokyo Trial, te zien op Netflix, kreeg hij een Emmy-nominatie. Hij maakte vanaf de jaren 70 ook tal van documentaires en maatschappelijke tv-programma's als Gat van Nederland en de kerkelijke actualiteitenrubriek Kenmerk (IKON en KRO).

Jiskefet


Vinchenzo: Meneer de Uil, die kende ik wel

Vinchenzo: Meneer de Uil, die kende ik wel

Vinchenzo Tahapary.

Foto van 'Erik Jonk'

18 APR 2019

De Fabeltjeskrant is terug van weg geweest. Eén van de Netflix-stemmen is van Vinchenzo.

„Hatsikideeeeee, dat wordt weer smikkelen en smullen.” De sluwe levensgenieter Lowieke de Vos smikkelde en smulde er in De Fabeltjeskrant jarenlang lustig op los. Nu kan de tv-kijker weer smikkelen en smullen, want de beroemde titel is terug. De film De Fabeltjeskrant en de Grote Dierenbos-spelen uit 2018 is bewerkt tot vierdelige tv-serie en vanaf (Goede) vrijdag op Netflix te zien.

Armin en Georgina


Misschien morgen al nieuw album van Beyoncé

Foto van 'Metro en ANP'

17 APR 2019

Hier op de redactie zijn we de verschillende streamingsdiensten en muziekplatformen al dagen aan het verversen. Op 4 april werd namelijk bekend dat Beyoncé met een documentaire op Netflix én met nieuwe muziek komt.

Update - We hoeven niet eens meer een dag te wachten, naast de documentaire is ook het album van Beyoncé al te beluisteren! Het gaat inderdaad om een live album, HOMECOMING getiteld. Het album is te streamen op Tidal en Spotify!

Documentaire


Ruziënde Franse rappers tekenen voor kooigevecht

Booba en Kaaris/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

15 APR 2019

Dat er ergens op de wereld twee rappers met elkaar overhoop liggen, dat is amper nieuwswaardig te noemen. Maar de Franse Booba en Kaaris gaan hun ruzie wel op een heel opmerkelijke manier uitvechten. Ze gaan dat namelijk letterlijk doen.

De twee rappers zullen plaatsnemen in een kooi voor een groot kooigevecht, dat aanstaande december in Zwitserland zal plaatsvinden. Sponsoren hebben zich er al massaal op gestort, want de winnaar van de strijd krijgt maar liefst anderhalf miljoen euro op zijn bankrekening bijgeschreven.

Dat het gevecht niet in hun thuisland gehouden wordt, heeft overigens alles te maken met de wetgeving in Frankrijk. Daar zijn kooigevechten, oftewel MMA (Mixed Martial Arts), verboden. Aan de andere kant van de grens is dat niet het geval.


Was de hele wereld maar een beetje als ’t Schaep

Was de hele wereld maar een beetje als ’t Schaep

Reünies zijn het gat in de markt voor café ’t Schaep. Ook een boksvereniging komt langs. / Bram Willems

Foto van 'Erik Jonk'

15 APR 2019

’t Schaep met de 5 Pooten gaat al enkele generaties mee. Nu als musical, maar het werkt nog steeds. ’As je maor een sprankie hoop hept’, klinkt het in volksbuurt de Jordaan.

Zelden zo’n goed aangeklede première gezien als die van de musical ’t Schaep met de 5 Pooten. Zondagavond lag er geen rode loper voor theater DeLaMar in Amsterdam, maar oude vloerkleden uit de jaren zestig. BN’ers – zie de foto’s onderaan - paradeerden er over in tijgerprintjes, trainingspakken en met hier en daar een suikerspinkapsel op het hoofd. Binnen had producent More Theater alles aangekleed in die typische Amsterdamse stijl uit de Jordaan, tot aan een opgebouwde kapsalon en ‘koekies’ op tafel aan toe.

Was de hele wereld maar een beetje als ’t Schaep

Doortje (Eva van der Gucht) en Kootje (Jeroen van Koningsbrugge).


Famke Louise zet biergooister voor gek op Instagram

Portret van zangeres en YouTube-ster Famke Louise. / ANP

Foto van 'Metro'

11 APR 2019

Famke Louise zette woensdagavond een filmpje online op haar Instagram waarin te zien is hoe een jonge vrouw een bierflesje naar haar hoofd probeert te gooien tijdens festival Urban Rebels in Eindhoven afgelopen zaterdagavond. De vrouw is herkenbaar in beeld en daar helemaal niet blij mee.

Privacy geschonden

De vrouw wordt namelijk bedolven onder de haatreacties en ook bekend Nederland heeft van zich laten horen. Zo schrijft rapper Kempi: ‘Ik hoop dat haar ouders het zien’. Noemt Monica Geuze de actie ‘kansloos’, terwijl make-upspecialiste Nikkie de Jager stelt dat de vrouw ‘een kronkel in haar kop heeft’.


Likeability of5

Disney lanceert nieuwe trailer van The Lion King

Screenshot trailer The Lion King.

Foto van 'Metro'

10 APR 2019

Walt Disney Studios deelde woensdag de nieuwste trailer van The Lion King. Te zien is hoe een jonge Simba de enge Scar ontmoet.

Voor de film reisde regisseur Jon Favreau naar de Afrikaanse Savanne. Daar wordt een toekomstige koning geboren, de kleine Simba. Scar, de broer van Koning Mufasa heeft echter andere plannen.

Sterrencast


like
user_b7f656bba9aa7ded0b97fa542d24091ae0590d86_avatar

She said yes: Anna Nooshin gaat trouwen!

She said yes: Anna Nooshin gaat trouwen!

She said yes: Anna Nooshin gaat trouwen! / ANP

Foto van 'Metro'

10 APR 2019

Anna Nooshin gaat trouwen! Samen met haar vriend Nassim Zeta stapt ze in het huwelijksbootje. Dat maakte de 32-jarige influencer woensdag bekend op Instagram.

Big question, simple answer


Dua Lipa onthult eigen beeld in Madame Tussauds

Dua Lipa in Madame Tussauds Amsterdam. Beeld: Spice PR

Foto van 'Metro en ANP'

9 APR 2019

Niemand minder dan zangers Dua Lipa onthulde maandag haar eigen wassenbeeld in Madame Tussauds Amsterdam. Een grote groep Nederlandse fans mocht aanwezig zijn bij de onthulling. Het is niet het eerste wassenbeeld van de zangeres. Eerder al was Madame Tussauds in Londen aan de beurt.

Dua Lipa in Madame Tussauds Amsterdam. Beeld: Spice PR

Het gaat niet om zomaar een wassenbeeld van de zangeres. De Dua Lipa is interactive en zal nu ook in Amsterdam voor iedereen te bewonderen zijn in de vernieuwde A-List ruimte van het museum. Deze ruimte kenmerkt zich door kleurrijke neonvlakken met meerdere dynamische en interactieve sets. Naast Dua Lipa zijn er ook beelden te zien van Lady Gaga, Michiel Huisman en Zayn Malik.


Beyoncé komt met documentaire op Netflix

Beyoncé komt met documentaire op Netflix

Beyoncé. Foto: ANP

Foto van 'Metro'

7 APR 2019

Goed nieuws voor alle fans van Beyoncé. De zangeres brengt een documentaire uit op Netflix. De wereldwijde release van haar documentaire Homecoming is op 17 april. Dat maakte Netflix zondag bekend via Twitter.

Bekendmaking via Twitter

De streamingdienst pakte de bekendmaking op een opmerkelijke manier aan: officiële twitteraccounts van Netflix van verschillende landen tweetten de poster van de documentaire bijna gelijktijdig.


Sharon laat bebloede tampon-tatoeage coveren

Sharon (links) kreeg een tampon-tatoeage van haar tweelingzus Esmee cadeau. / Videostill MTV

Foto van 'Daisy Heyer'

7 APR 2019

We kennen ze allemaal nog wel van het tweede seizoen van Ex On The Beach Double Dutch: de tweeling uit Maaskantje, Sharon en Esmee. We zijn een aantal jaartjes verder en de tweeling ziet er momenteel door de nodige cosmetische ingrepen behoorlijk anders uit dan toen. Echter zijn ze nog altijd knettergek, bleek maar weer toen ze meededen aan de Nederlandse versie van Just Tattoo Of Us. 

Aambeien en tampon

De aflevering met de tweeling is een paar dagen geleden uitgezonden en tijdens die aflevering was te zien dat beide dames elkaar absoluut niet gespaard hebben. Esmee loopt vanaf nu namelijk permanent met opengesperde billen met aambeien op haar been en ook de tatoeage van Sharon was ronduit verschrikkelijk: een bebloede tampon.


Loretta Schrijver gastrol GTST

Loretta Schrijver binnenkort te zien in GTST

Loretta Schrijver heeft in Koffietijd bekend gemaakt dat ze een gastrol krijgt in GTST. /ANP

Foto van 'Roos Ravensbergen'

5 APR 2019

Loretta Schrijver heeft in Koffietijd, waarvan zij de presentatrice is, bekend gemaakt dat ze binnenkort te zien zal zijn in een aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze krijgt een gastrol in de zomercliffaflevering. In welke rol zij precies zal kruipen, is nog niet bekend.

Het is niet de eerste keer dat Schrijver te zien is op de buis, ze heeft al meerdere kleine rollen op haar naam staan. Zo speelde ze in A'dam-EVA, Gooische Vrouwen, Onderweg naar Morgen en Familie Kruys.

6000 afleveringen


Zo gaat het er écht aan toe in GTST's Meerdijk

Foto: Feriet Tunc

Foto van 'Ingelise de Vries'

5 APR 2019

Vrijdagavond is de zesduizendste aflevering van Nederlands langstlopende soap: Goede Tijden, Slechte Tijden. In deze minifilm wordt de kijker dit keer iets langer dan normaal meegenomen naar al het wel en wee in Meerdijk. Hoewel, Meerdijk wordt ingeruild voor de knisperende sneeuw in Lapland.

Dat het om Lapland gaat, betekent niet minder drama zo vlak voor het weekend. Een vrijgezellenfeest in Lapland en een ontmoeting met een bijzondere vrouw leiden tot een zoektocht in de sneeuw én de vraag of de bruiloft van Amir en Sjors wel doorgaat. Een hoop spanning in elk geval.

Vijf afleveringen per week


Er komt nieuwe muziek en een docu van Beyoncé

Beyonce. / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

4 APR 2019

Alles wat Beyoncé - ook wel 'Queen B' genoemd - aanraakt, verandert in goud. Het is dan ook geen verrassing dat nieuws over nieuwe muziek van de zangeres door het dak gaat. Er schijnt namelijk een nieuw soloalbum aan te komen. En dat niet alleen: ook een documentaire op Netflix staat ons te wachten!

Dat maakt de Amerikaanse website US Weekly bekend. De laatste plaat die Beyoncé solo opnam, Lemonade, stamt alweer uit 2016. Het schijnt dat de zangeres op dit moment bezig is in de studio voor de opnames van een deluxe album: een nummer met oude nummers, maar ook enkele nieuwe tracks.

Netflix-documentaire


YES: Penoza's Carmen van Walraven leeft nog!

De foto die Dutch FilmWorks op Instagram plaatste. / Instagram @dutch_filmworks

Foto van 'Daisy Heyer'

4 APR 2019

Goed nieuws voor de fans van Penoza (en dat zijn er nogal wat!) die met smart zitten te wachten op de eerste film: Carmen van Walraven, de hoofdrolspeelster uit de serie, leeft nog. Dat is bekendgemaakt via een fictief nieuwsbericht van de producent van de serie, Dutch FilmWorks. In het nieuwsbericht wordt aangegeven dat 'De Zwarte Weduwe niet dood is.'

„Drugskoningin Carmen van Walraven is opgepakt in Canada na een schietpartij in restaurant Danny's Diner", aldus het bijschrift van de foto. In het verstuurde persbericht over Van Walraven staat verder nog vermeld dat bij de schietpartij drie mensen werden gedood, en dat Van Walraven is aangehouden. Interpol zou daarna contact hebben gezocht met de Nederlandse recherche en een oude bekende uit de serie: onderzoeksleider Jim Leeflang.