Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 9 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Jesus Christ Superstar als concert terug in DeLaMar

Vier musicalsterren, Willemijn Verkaik, Freek Bartels, René van Kooten en Renée van Wegberg, zijn op 16 en 17 maart in Jesus Christ Superstar in theater DeLaMar in Amsterdam te zien. Het gaat niet om een musical, maar om een concert.

Eén dag Jezus

In 2013 zorgde Jesus Christ Superstar al voor enkele volle zalen in het theater bij het Leidseplein. Ook toen ging het om een zogeheten concertante versie. René van Kooten en Freek Bartels zijn beiden één dag Jezus Christus, Willemijn Verkaik en Renée van Wegberg kruipen in de huid van Maria. Ook Martin van der Starre en Tommie Christiaan zijn erbij.

Ziggo Dome

René van Kooten vertolkte Jesus Christ Superstar het afgelopen najaar al tijdens Musicals in Concert in de Ziggo Dome:

Jesus Christ Superstar, één van de parels van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice, vertelt over de laatste zeven dagen uit het leven van Jezus Christus. De musical heeft wereldberoemde hits voortgebracht zoals I don’t know how to love him en Superstar. De liedjes worden in DeLaMar in het Engels gezongen.

Op 16 maart zullen de rollen van Jezus Christus en Maria worden gezongen door René van Kooten en Willemijn Verkaik en op 17 maart door Freek Bartels en Renée van Wegberg.

Meer informatie en kaartverkoop: www.delamar.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.