Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Binnenland 23 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Boze man rijdt meerdere malen in op Rotterdams café

„Even iets minder leuks.." schrijven de eigenaren van het Rotterdamse Café Okee op Facebook. Dinsdagavond kregen zij de schrik van hun leven toen een van de bezoekers van het café agressief werd en vol gas op het pand afreed.

Het Facebook-bericht gaat verder: „Gisteravond was er een bekende, maar niet vaste bezoeker bij ons in Okee die met een aantal van onze lieve bezoekers ruzie ging zoeken. Nadat hij logischerwijs werd verzocht om de kroeg te verlaten, is hij volledig door het lint gegaan en meerdere malen achteruit via onze pui met vol gas naar binnen gereden. Voor wij wisten wat er gebeurde verdween hij weer met volle vaart."

Veel schade

Hij liet een totale ravage achter en nam snel de benen. De politie werd gealarmeerd en die is anderhalf uur op zoek geweest naar de man. Hij werd uiteindelijk wel gearresteerd. Er is heel veel schade aan het pand, maar wonder boven wonder raakte niemand in de kroeg gewond.

De eigenaren doen er alles aan om zo snel mogelijk weer ‘Okee’ te zijn, maar de schrik zit er duidelijk in. Trouwe bezoekers steunen hen met lieve berichten.

https://www.facebook.com/cafeokeecrooswijk/posts/192249308201628

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.