‘Serietrouwer’ gedumpt avond vóór negende huwelijk

13 november 2017 om 16:19 door Rosan de Vos
‘Serietrouwer’ gedumpt avond vóór negende huwelijk
Ron Sheppard werd de avond vóór zijn negende huwelijk gedumpt. Dan gaat er toch iets niet goed... Foto: Colourbox

De 69-jarige Brit Ron Sheppard staat in Engeland bekend als ‘de serietrouwer’, aangezien hij al acht keer getrouwd is geweest. Maar op de vooravond van zijn negende huwelijk ging het voor het eerst goed mis: hij werd gedumpt door de 28-jarige Filipijnse Cristel Lalec: ze ging ervandoor met een ander. 

De bruiloft was al helemaal tot in de puntjes geregeld, maar toch pakte Cristel haar biezen en vertrok met een andere man. „Mijn verloofde keek me diep in de ogen aan en kondigde tot mijn grote verbijstering haar vertrek aan. Ik wist dat het een afscheid voor altijd zou zijn toen ze vertelde terug te vliegen naar de Filipijnen”, zegt Ron Sheppard tegen Daily Star

Vertrek

De twee hadden sinds 2015 een relatie, maar Cristel kreeg onlangs van de vreemdelingenpolitie te horen dat ze weer terug moest naar de Filipijnen. Maar dat ze zo snel haar koffers zou pakken, had Ron niet verwacht. Hij was dan ook woest toen hij erachter kwam dat ze al een relatie had met een andere man. „Ik heb alles voor die vrouw gedaan, en dan loopt ze zomaar weg.”

De man is nu helemaal klaar met al dat trouwen: „Nu mijn zo geliefde Cristel weg is, trouw ik waarschijnlijk nooit meer.’'

 

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!