Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 30 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Brabander opgepakt na mishandeling zwangere vriendin

In Breda is donderdag net voor middernacht een 36-jarige man opgepakt, omdat hij zijn zwangere vriendin ernstig heeft mishandeld. De vrouw wist uit haar huis te ontsnappen en de politie te bellen.

Volgens BN De Stem was de vrouw in haar gezicht geslagen en zijn er plukken haar uit haar hoofd getrokken. De man zou dronken zijn geweest toen hij ruzie kreeg met zijn vriendin. Er ontstond een worsteling waarbij hij haar meerdere keren in het gezicht heeft geslagen.

Wegrennen

De vrouw viel daardoor op de grond, waarna haar vriend haar aan haar haren vanuit de gang naar de woonkamer sleepte. Daar wist de vrouw te ontsnappen. Hij liet haar even los en ze rende meteen de deur uit. Bij kennissen belde ze de politie.

Die kwamen direct op de melding af en vonden de vrouw met een dikke wang, striemen en een kale plek op haar achterhoofd. De agenten hadden genoeg gezien en brachten een bezoekje aan het huis van de vrouw. Voor de deur vonden ze haar bril, in de gang wat plukken haar. De man was nog thuis en werd direct aangehouden, zijn vriendin heeft aangifte gedaan en een dokter bezocht. Over haar gezondheid en dat van de baby is verder niets bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.