Presentator Jan Versteegh is vader geworden

13 oktober 2017 om 12:29 door Rosan de Vos
Presentator Jan Versteegh is vader geworden
Jan Versteegh. Foto: ANP

Baby-alert: Jan Versteegh is vader geworden! Vrijdagmorgen plaatste de kersverse papa een bericht op Instagram om het fantastische nieuws te delen. „Ze is er hoor. Het mooiste van ooit alles in dit leven. Lulu Keesje Versteegh", schrijft hij.

 

Lulu Keesje Versteegh

Jan plaatste op Instagram een selfie met de kleine Lulu. Het meisje is hier verwikkeld in een dekentje en draagt een mutsje.

Een paar maanden geleden zijn Jan Versteegh en zijn vrouw Dieuwertje Versteegh in het huwelijksbootje gestapt. Jan heeft zijn vriendin tijdens hun vakantie in Japan ten huwelijk gevraagd. De 31-jarige presentator wist zijn huwelijk destijds goed verborgen te houden.

Gefeliciteerd Jan en Dieuwertje, met jullie kleine meid.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!