Metro
Metro Tech 9 jan 2020 / 19:30 uur

5 apps om zo goed mogelijk te organiseren

Metro belicht eenvoudig te gebruiken applicaties die helpen bij het goed organiseren van je ‘planning 2020’.

5 apps om zo goed mogelijk te organiseren

Microsoft To Do

Populaire dagelijkse planner met de naam Wunderlist die dit voor jaar – waarschijnlijk mei – wordt omgezet naar Microsoft To Do. Het is een applicatie die het organiseren en beheren van je drukke leventje wat gemakkelijker maakt. Dagelijkse taken, van boodschappenlijstjes tot andere routines, verwerkt je met To Do heel eenvoudig. De app heeft ook een slimme suggestiefuncie, die eventuele relevante taken aanbeveelt.

Beschikbaar voor: iOS, Android, Windows.

Prijs: gratis.

Website: todo.microsoft.com

5 apps om zo goed mogelijk te organiseren

Time Timer

Als opletten niet je sterkste kant is, probeer dan Time Timer. Deze applicatie geeft je de mogelijkheid om timers met namen, kleuren, waarschuwingsopties en nog meer aan te passen, op te slaan en opnieuw te gebruiken. Volgens ontwikkelaars werkt hij perfect om je schooldag, je werkdag, de tijd thuis en je uurtje sporten stressvrij door te komen.

Beschikbaar voor: iOS, Android.

Prijs: 3,49 euro.

Website: timetimer.com

5 apps om zo goed mogelijk te organiseren

Evernote

Deze alles-in-één applicatie dat je je kan concentreren op wat op dat moment het belangrijkst is. Hij geeft je toegang tot je informatie wanneer je dat daadwerkelijke nodig hebt. Met Evernote kun je takenlijsten beheren, visitekaartjes, kwitanties, documenten en handgeschreven notities scannen en spraakmemo’s opnemen.

Beschikbaar voor: iOS, Android, Windows.

Prijs: gratis.

Website: evernote.com

5 apps om zo goed mogelijk te organiseren

Calendly

Met Calendly is het regelen van meerdere afspraken fluitje van een cent. Met deze app kun je snel je planningslinks kopiëren en in een e-mail, sms of een andere app plakken. Daardoor bespaar je tijd, terwijl je niet achter de computer zit. De app beantwoordt vragen, zoekt telefoonnummers op en geeft je ook de mogelijkheid om mee te doen aan videogesprekken.

Beschikbaar voor: iOS.

Prijs: gratis.

Website: calendly.com

5 apps om zo goed mogelijk te organiseren

Trello

Trello heeft een simpel concept met borden een kaartjes. Zie het als meerdere – even populair – bulletin boards met prik- of plaknotities waaraan je datums, herinneringen en kleurcodes kunt toewijzen. Harstikke handig, want je suf piekeren over wat je nu toch zou doen, is verleden tijd.

Beschikbaar voor: iOS, Android.

Prijs: gratis (normale versie).

Website: trello.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 apps om zo goed mogelijk te organiseren
Sluiten