Daisy Heyer
Daisy Heyer Tech 2 nov 2019 / 14:09 uur

Perfect voor ouders met sportende kids: de verwarmde opvouwstoel!

Heb je kinderen en kijk je enorm op tegen de winter vanwege die ellenlange sportwedstrijden die je straks buiten in de kou moet gaan bekijken? Dan heeft een Amerikaans bedrijf een geniale oplossing bedacht: de verwarmde opvouwbare stoel. 

Als je kinderen hebt die sporten, weet je waarschijnlijk hoe het is om ze aan te moedigen en tegelijk verwensingen te mompelen waarom je niet gewoon een onsportief kind op de wereld hebt gezet. Dan had je niet in de vrieskou staan blauwbekken terwijl je af en toe ‘go, go, woehoe!’ riep, maar zat je lekker warm op de bank samen een filmpje te kijken bijvoorbeeld.

Makkelijk en mét USB-poort

Precies om die reden (of gewoon als je een verwarmde stoel wel kunt gebruiken tijdens het ijsvissen/iglobouwkijken/aanmoedigen van het pinguïnworstelen) besloot het merk Chaheati MAXX verwarmde opvouwbare stoelen te ontwikkelen.

Ze wegen slechts een paar kilo, kunnen makkelijk worden opgeklapt om mee te nemen naar bestemming en de stoel bevat zelfs een draagtas. De stoelen (die geleverd kunnen worden in zwart en rood) bevatten een 11,1 Volt oplaadbare lithiumbatterij (inclusief oplader) die zorgt voor die warme billen. Nog een pluspunt: er is zelfs een USB-poort, zodat je tijdens de wedstrijd ook nog eens je telefoon of tablet kunt opladen!

Perfect voor ouders met sportende kids: de verwarmde opvouwstoel!
De beruchte verwarmde opvouwstoel. / Chaheati

Heb je het warm genoeg, dan kun je een knop indrukken om de heater een standje lager te zetten. De stoelen zijn alleen niet te koop in de Nederlandse winkels, maar kunnen wellicht wél besteld worden. Perfect cadeautje voor Sinterklaas toch?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Perfect voor ouders met sportende kids: de verwarmde opvouwstoel!
Sluiten