Kasper Hermans
Kasper Hermans Tech 6 sep 2019 / 11:04 uur

Nokia brengt opklapbare mobiel opnieuw uit

De Finse mobielfabrikant Nokia gaat terug in de tijd. Binnenkort komt er weer een opklapbare Nokia-telefoon uit.

De geruchten over de terugkeer naar de opklapvariant deden al een tijdje de rondte en zijn nu bevestigd. Tijdens een presentatie op de techbeurs IFA kwam de Nokia 2720 Flip aan het bod als een van de in totaal vijf nieuwe telefoon die het bedrijf produceert.

99 euro

De telefoon is zelfs al te koop en kost gedurende deze maand slechts 99 euro, zo weet Bright. Het toestel lijkt dan ook heel erg op de oude variant, maar dan met een moderner uiterlijk dan we gewend zijn. Het is dan ook geen smartphone.

Bij de andere vier modellen zitten twee smartphones (de Nokia 7.2 en de 6.2), waarbij het verschil hem tussen de modellen vooral zit in de kwaliteit van de camera. Daarnaast komt er een normale – maar zeer stevige – mobiel (Nokia 800 Tough) met wel WhatsApp en de Google Assistent, een soort tussenoplossing als je een mobiel te beperkt vindt, maar ook geen smartphone wil. Het andere model (Nokia 110) is heel erg ingericht op entertainment met ouderwetse games als Snake, een mp3-speler, camera en radio.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nokia brengt opklapbare mobiel opnieuw uit
Sluiten