Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Tech 15 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

De nieuwe Smash Bros.-game heeft 65 (!) karakters

Goed nieuws voor iedereen die de Super Smash Bros.-games een warm hart toedraagt. De nieuwste game in de serie is namelijk op E3 aangekondigd voor de Nintendo Switch en heeft maar liefst 65 speelbare karakters.

Nintendo heeft op zijn eigen evenement bekendgemaakt dat alle speelbare vechters van de vorige delen ook speelbaar zullen zijn op de nieuwe game, die de naam Super Smash Bros. Ultimate draagt. Dat betekent dat populaire vechters als Mewtwo, Meta Knight en Snake van de Metal Gear-serie hun opwachting weer maken.

Daarnaast zijn er ook drie nieuwe karakters speelbaar. De eerste is Daisy, een minder bekende prinses in de Super Mario-games. Daarnaast zijn ook Ridley, de bekendste schurk van de Metroid-games, en Inkling, de held van de Splatoon-serie, beschikbaar.

Inline-teaser Super smash

Belangrijke serie

Super Smash Bros. Is al een flinke tijd een van de belangrijkste series van Nintendo. De serie begon op de Nintendo 64 met het spel Super Smash Bros., maar werd vooral met de Gamecube-opvolger Super Smash Bros. Melee bijzonder succesvol.

Later verschenen ook nog Super Smash Bros. Brawl voor de Wii en Super Smash Bros. (ja, dezelfde naam als het eerste deel) voor de Wii U. Het is een van relatief weinige games van Nintendo die ook in grote gametoernooien als de Major League Gaming gespeeld wordt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.