Puck Roest
Puck Roest Tech 4 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Ook de wasmachines van Samsung worden teruggeroepen

Na het debacle met de Galaxy Note 7 heeft Samsung opnieuw problemen met een product. Het bedrijf roept 2,8 miljoen wasmachines terug naar de fabriek, omdat de bovenkant ervan af kan schieten.

Het gaat om de bovenladerwasmachines van een merk dat gelukkig niet wordt verkocht in Nederland. De machines kunnen zo hard gaan trillen dat ze kunnen ‘exploderen’ en zo schade of letsel kunnen veroorzaken.

De problemen zouden zich al langere tijd voordoen. Zo werd er vorig jaar april al een filmpje gedeeld via YouTube waarin een kapotte machine wordt getoond. Het gaat om 34 types bovenladerwasmachines die verkocht zijn tussen maart 2011 en nu.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.