IngelisedeVries
IngelisedeVries Tech 31 aug 2016 / 19:15 uur

Eindelijk: je kunt nu inzoomen op Instagram

Instagram blijft maar vernieuwen, sinds vandaag kun je namelijk ook inzoomen op foto’s. Al die keren dat je nieuwsgierig was naar een detail dat je net niet kon zien, zijn verleden tijd. Als je twee vingers op de foto zet en uit elkaar schuift, zoomt de foto zover als jij wilt in.

Het duurde vijf jaar, maar de basisfunctie is eindelijk beschikbaar. Hij heet heel simpel: Zoom. Waarom het hiervoor nog niet mogelijk was, is niet duidelijk. Eerder moesten iPhone-gebruikers de instellingen wijzigen om te zoomen, nu kan het gewoon met de app zelf.

View this post on Instagram

Starting today, you can pinch to zoom on photos and videos in feed, on profiles and on Explore. Dive into an adorable puppy’s smile or into every detail of your friend’s new shirt. Over the past six months, you’ve seen many exciting changes come to Instagram, from a new icon to longer videos and even a new way to share everyday moments with Instagram Stories. And as things change, we’re still focused on improving the core parts of Instagram. Zoom is available today for Instagram on iOS. Zoom will be available on Android in the coming weeks.

A post shared by Instagram (@instagram) on

Veranderingen

„Het afgelopen half jaar hebben we heel wat spannende veranderingen doorgevoerd in de app. Van een nieuw icoon tot langere video’s en natuurlijk Instagram Stories”, schrijft het bedrijf. „Terwijl er dingen veranderen, blijven we ons op de belangrijkste delen van de app focussen.”

Helaas is het inzoomen alleen nog mogelijk voor Apple-gebruikers. Android-gebruikers moeten nog even geduld hebben, voor hen is het zoomen over een paar weken mogelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eindelijk: je kunt nu inzoomen op Instagram
Sluiten