Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Tech 3 apr 2016 / 15:45 uur

Dit betekent de mysterieuze zandloper van Snapchat

Na de nieuwe update van Snapchat verschijnen er plotseling zandlopertjes achter de namen van verschillende vrienden, maar waarom doet Snapchat dat?! En wat betekent het mysterieuze zandlopertje? Tijd voor antwoorden.

https://twitter.com/liefslarissa_/status/715185749071671296

Eigenlijk is het antwoord op de vraag zowel simpel als een beetje pushy van Snapchat, de app dwingt je met zo’n zandloper contact op te nemen met de desbetreffende vriend. Als het figuurtje namelijk verschijnt betekent dat dat je even geen snap hebt gestuurd naar een vriend met wie je normaal gesproken dagelijks contact hebt.

De zandloper verschijnt namelijk als er een einde dreigt te komen aan je ‘snapstreak’ een ketting van foto’s die je dus regelmatig met een vriend deelt. Zo moedigt de app je aan om ook vandaag een snap te versturen, anders eindigt de reeks.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit betekent de mysterieuze zandloper van Snapchat
Sluiten