Metro
Metro Tech 21 nov 2015 / 12:13 uur

Storing KPN voor 99% van de abonnees opgelost

De storing waar KPN sinds vrijdagochtend mee kampte, was zaterdag aan het begin van de middag verholpen. Alle 1,8 miljoen klanten kunnen weer interactieve televisie kijken, meldt KPN op Twitter.

Vrijdag

De landelijke storing begon vrijdag eind van de ochtend op het netwerk van KPN, zowel internet als tv en telefonie hadden er last van. Zaterdagochtend waren de meeste problemen verholpen, ongeveer 10 procent van de klanten had nog problemen met televisie kijken. In de loop van de ochtend werden ook die problemen opgelost.

Gebaar

Abonnees wordt wel geadviseerd de router even te resetten, voordat alles het weer helemaal doet. Het bedrijf denkt nog na over een ,,gebaar” naar de klanten. De programma’s van vrijdagavond kunnen sowieso gratis teruggekeken worden. De oorzaak van de storing wordt nog uitgezocht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Storing KPN voor 99% van de abonnees opgelost
Sluiten