Esther Zandberg
Esther Zandberg Tech 29 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Bejaarde man begint foodblog uit onvrede vies eten

Een 63-jarige man uit Neurenberg was er helemaal klaar mee toen hij voor de zoveelste keer een ranzig bordje eten toegeschoven kreeg. De man woont in een verzorgingstehuis, maar vindt het eten echt helemaal niks. Dus besloot hij zijn onvrede te uiten via social media.

Foodblog

Als antwoord op allemaal hippe foodblogs besloot de man een Facebookpagina te starten met foto’s van zijn onsmakelijke maaltijden. Onder de naam Jürgen Fotografiert Sein Essen, oftewel Jürgen fotografeert zijn eten, deelt de man foto’s op de pagina.

https://www.facebook.com/&/posts/477948635695732

Extra portie

Niet alleen het eten is een probleem voor Jürgen, ook de hoeveelheden stuiten hem tegen de borst. De man had namelijk een extra portie gevraagd in het tehuis, maar dit werd hem geweigerd. Mede hierom besloot de Duitser zijn pagina te beginnen.

https://www.facebook.com/&/posts/478282475662348

Lees ook: Ondeugende bejaarde stopt prostituee onder zijn bed

Slechte zorg

Jürgen zelf wil anoniem blijven. Wel is bekend dat hij in het tehuis verblijft omdat hij een longaandoening heeft. Het tehuis waar de man woont, is onderdeel van een zorgketen met 17.000 patiënten. Volgens Jürgen verliest het bedrijf hiermee de kwaliteit van zorg uit het oog. Met zijn Facebookpagina hoopt Jürgen mensen ook zover te krijgen zich aan te melden als vrijwilliger, zodat ze kunnen bijdragen aan een betere zorg.

https://www.facebook.com/&/posts/478282475662348

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Bejaarde man begint foodblog uit onvrede vies eten
Sluiten