Job Halkes
Job Halkes Tech 26 mei 2015 / 09:00 uur

Sony: Xperia Z3+ kan twee dagen zonder oplader

Een telefoon die bij gemiddeld gebruik twee dagen meekan zonder opgeladen te worden. Volgens Sony is dat mogelijk met hun nieuwste toestel, de Xperia Z3+. De telefoon komt binnen enkele weken naar Nederland en is exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile.

Lees ook: Driekwart Nederlanders heeft smartphone

De nieuwste smartphone van het Japanse merk is lichter en dunner dan zijn voorganger , de Z3. Sony heeft zich de afgelopen jaren gepresenteerd als een merk met waterproof telefoons. Ook dit model kan je gerust in de wc laten vallen en met het weghalen van het laatste rubberen klepje voor de usb-ingang ziet het toestel er nog fraaier uit.

Lees ook: Sony Xperia Z3: Niet heel veel nieuws

Een andere opvallende feature is een bredere lens aan de voorkant van de Xperia Z3+. Daardoor is het mogelijk om selfies te maken van een grotere groep mensen. Iets anders wat in het oog springt – of meer in het gehoor – is hi-res audio. Muziek is daardoor nog voller voor het gehoor.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sony: Xperia Z3+ kan twee dagen zonder oplader
Sluiten