Daisy Heyer
Daisy Heyer Reizen 20 feb 2019 / 17:00 uur

Deze 5 festivals zijn allemaal op droomlocaties

Oké, we geven toe: het is nog niet echt heel erg lekker weer, maar er wordt toch al flink nagedacht over de festivals die er gaan worden bezocht de komende periode. Ben je klaar met de standaard locaties op een industrieterrein of in een grote hal? Metro zet vijf festivals voor je op een rijtje die stuk voor stuk plaatsvinden op droomlocaties.

Instytut – Polen

Instytut

Polen heeft steeds meer te bieden voor de Nederlandse reiziger: hippe steden, geschiedenis en nu ook een heel tof festival bij een historisch fort. Het festival is vrij nieuw: dit festivalseizoen is het tijd voor de tweede editie. Onder andere Ben Klock, Richie Hawtin en Four Seven treden op. Het festival vindt plaats op 21 en 22 juni.

Envision Festival – Costa Rica

Envision Festival

Costa Rica staat vooral bekend om de prachtige natuur, maar je kunt dus ook behoorlijk goed feesten in het prachtige land. Naast feesten gaat het vooral om ‘zen’ worden op het festival: Yoga is heel belangrijk tijdens Envision Festival. Er zijn dan ook yogadocenten van over de hele wereld. Maar er wordt ook gedanst, bijvoorbeeld op de beats van Nicola Cruz en Trevor Hall. Het festival vindt alleen wel al snel plaats: van 28 februari tot 3 maart. Maar wie weet had je nog geen vakantieplannen?!

Les Plages Electroniques – Cannes

Les Plages Electroniques

Nee, Cannes is niet alleen maar voor de rich and famous: je kunt er ook fantastisch feesten van 9 tot en met 11 augustus. Hier vier je een heel dik feestje in de haven! Het festival wordt gezien als het grootste feest van zuidoost Frankrijk. Dit jaar komen ze met een open water podium: een dj midden op het water met de zee als enorme dansvloer. Hoe dat er uit gaat zien? Zijn wij ook reuze benieuwd naar. De dj’s die optreden zijn in ieder geval niet de minste: denk aan dj Snake, Solomun en Tchami!

SXM Festival – Sint Maarten

SXM Festival

Dit festival werd al meerdere malen georganiseerd, maar is extra speciaal na orkaan Irma. Het festival vindt plaats van 13 tot 17 maart en geeft je het gevoel dat je een celebrity bent als je tussen de mensen staat te feesten. Droom jij niet ook weg bij die witte stranden? Nou dat kan ook nog eens onder het genot van dikke beats van feesten als The Garden of Babylon en Flying Circus. Wij zouden het wel weten…

Caprices Festival – Zwitserland

Caprices Festival

Niet zo van de hitte, maar meer van het wintersporten? Of heb jij gewoon meer met bergen? Dan is Caprices Festival het perfecte festival voor jou. Het festival vindt plaats van 11 tot 14 april met optredens van dj’s als Ricardo Villalobos en Sven Väth. Zowel bovenop de berg als onderaan de piste kun je keihard feesten op de beste techno. Ben je het dansen zat, dan is er ruim 140 kilometer aan pistes waarop je je kunt vermaken. En sowieso is het festival natuurlijk in een schitterende omgeving.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze 5 festivals zijn allemaal op droomlocaties
Sluiten