Daisy Heyer
Daisy Heyer Reizen 27 sep 2018 / 08:40 uur

17 kiekjes waardoor wij meteen naar Taiwan willen

Azië blijft voor reizen altijd hot and happening, maar Taiwan is lang niet zo populair als bijvoorbeeld Thailand. Toch neemt het toerisme toe, sinds Lonely Planet het land in 2012 tipte als een top destination. En wij snappen wel waarom, want als we de volgende foto’s van het land zien, beginnen onze reislustige hartjes toch iets sneller te kloppen…

Taiwan staat trouwens bekend als enorm schoon en veilig. Het is een ideale combinatie tussen westerse welvaart en de Aziatische cultuur en wie uit de grote stad gaat wordt overspoeld met mooie natuur. Stranden, bergen, steden: Taiwan heeft het allemaal en je kunt er ook nog eens makkelijk komen. Let’s go!

Volg @Metrolifestyle_NL op Instagram voor jouw dagelijkse portie travel, beauty, lifestyle, food en mode.

Unsplash
Unsplash
Unsplash

Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash

Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash

Reageer op artikel:
17 kiekjes waardoor wij meteen naar Taiwan willen
Sluiten