Redactie Metro
Redactie Metro Reizen 17 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

‘Infinity-pool’ blijkt mini-zwembadje

Het blijft altijd een beetje spannend als je een vakantie boekt en het is toch elke keer weer afwachten of je boeking in werkelijkheid net zo mooi is als op de foto’s. De Britse Jenny Kershaw dacht een prachtige infinity pool geboekt te hebben, maar was zwaar teleurgesteld toen ze haar hotel in Vietnam zag.

Tegenwoordig kun je met de juiste lenzen, belichting en filters een beetje hotelkamer nog omtoveren tot een droombestemming. Vooral zwembaden kun je met een beetje goede techniek heel knap op de foto zetten. Jenny dacht dat er een groot zwembad bij haar hotel in Vietnam zou zitten. Helaas bleek de werkelijkheid iets minder mooi.

https://twitter.com/jennykershawx/status/995272439423631360

Jacuzzi

,,Ons hotelzwembad in Vietnam. Booking.com vs de realiteit. We zijn er klaar mee!" schrijft Jenny op Twitter. Haar tweet is inmiddels massaal gedeeld. Door de hoek waarin de foto van de jacuzzi is genomen, lijkt deze veel groter dan dat deze in werkelijkheid is. Gelukkig kon Jenny er wel om lachen, maar een beetje teleurstellend was het wel.

Haar tweet werd ook opgepikt door Booking.com en zij vroegen Jenny direct om foto’s van het zwembad, zodat ze de foto’s op hun website konden aanpassen, meldt The Sun.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.