Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Reizen 12 jan 2018 / 10:01 uur

Vet cool: slapen in een Game of Thrones ijshotel

Hou je van reizen en van Game of Thrones? Dan hebben wij heel goed nieuws voor je! In Finland kun je slapen in een Game of Throne ijshotel.

View this post on Instagram

@Regranned from @hbonordic – #SnowVillage and HBO Nordic is bringing the world of Game of Thrones to Lapland in #Finland. See the amazing pictures now. Watch #GameofThrones seasons 1-7 now on #HBONordic. The eighth and final season premieres in 2019. Tag a friend you’d like to visit @snowvillagefinland with! – #regrann

A post shared by SnowVillage (@snowvillagefinland) on

Het nieuwe Game of Thrones-seizoen laat zich nog even op zich wachten, 2019 om precies te zijn. Nu kun je natuurlijk alle oude afleveringen terug kijken, maar je kunt ook iets veel coolers doen. Een nachtje slapen in een heus Game of Thrones ijshotel.

View this post on Instagram

Have you seen all the seasons? While waiting for next one, visit us to keep up the freezing feeling! #snowvillage_got #snowvillagefinland #snowvillage #hbonordic #lapland #laplandhotels #finland #gameofthrones #ylläs #levi #snow #ice #art #frozen #snowhotel #icebar #water #hotel

A post shared by SnowVillage (@snowvillagefinland) on

White Walker en draken

Lapland Hotels SnowVillage heeft in opdracht van HBO het ijshotel in Kittilä laten bouwen, op zo’n 960 kilometer ten noorden van de hoofdstad Helsinki. Het hotel heeft 24 ruimtes waarvan 10 slaapkamers. Kleed je warm aan, want het is er gemiddeld -5 graden. Als je goed oplet kun je White Walker spotten, draken bewonderen en verder is er een ijsbar, een kapel en een bioscoop.

View this post on Instagram

Winter is here! Are you prepared with some dragon glass? #snowvillage_got #hbonordic #lapland #laplandhotels #snowvillage #finland #snow #gameofthrones #frozen #whitewalker #whitewalkers #ice #art

A post shared by SnowVillage (@snowvillagefinland) on

https://www.instagram.com/p/BcXBpLXnYCC/

Snowvillage is open tot april 2018. Een nachtje slapen in de vrieskou kost je rond de 190 euro. Maar je kunt er ook voor kiezen om een rondleiding te maken, dat kost rond de 16 euro. De bar is elke dag geopend van 11.00 tot 22.00

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vet cool: slapen in een Game of Thrones ijshotel
Sluiten