Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Reizen 14 dec 2017 / 14:13 uur

Voor een prikkie naar New York met Norwegian Air

New York-liefhebbers opgelet! Binnenkort vlieg je voor een prikkie naar de stad die nooit slaapt. Het Parool schrijft dat prijsvechter Norwegian aankomend voorjaar vier keer per week op en een neer gaat vliegen tussen Nederland en de Verenigde Staten.

Van Amsterdam naar New York

Norwegian vloog nog niet eerder tussen Amsterdam en New York en gaat nu onder andere concurreren met Air France-KLM. Bij KLM ligt de prijs voor een retourtje New York rond de 700 euro.

De prijzen bij de Noorse maatschappij beginnen bij 199 euro, maar kunnen al snel oplopen na het bijboeken van bagage en het kopen van versnaperingen aan boord. Ook zal het aantal vrije stoelen invloed hebben op de uiteindelijke prijs.

Prijzen stijgen snel

Norwegian zal op haar website de laagste prijzen bijhouden. Het wordt al snel duidelijk dat er in de eerste weken van mei en juni geen vlucht meer te vinden is voor 199 euro. Worden er veel vluchten geboekt, en is het druk? Dan kunnen de prijzen al snel oplopen tot 500 euro voor een enkele vlucht. De prijs voor een vliegticket zal dan dus alsnog de prijzen van reguliere maatschappijen als KLM overstijgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voor een prikkie naar New York met Norwegian Air
Sluiten