Pim Spoor
Pim Spoor Reizen 11 nov 2015 / 14:41 uur

De 5 leukste Nederlandse travelblogs

Op grijze dagen als deze dromen we allemaal van vakantie. Op jaloersmakende reisblogs zien we drukke internationale steden, witte stranden en culturele bezienswaardigheden voorbij komen.

Reizen willen we allemaal, maar deze bloggers maken de drang om te reizen alleen maar groter. Metro heeft de leukste Nederlandse blogs voor je uitgekozen.

Wie: Lisette van Beek (27)Via: travellust.nl/

View this post on Instagram

'The Rose City' is waking up after a rainy night. #marrakesh #medina #morocco

A post shared by Lisette (Utrecht, NL) (@travellust_nl) on

Lisette heeft bijna de hele wereld afgereisd, van Gambia tot Maleisië en van Nicaragua tot Egypte. Naast blogs over verre landen schrijft ze ook over interessante steden dichterbij huis. Zo schreef ze in oktober een artikel over een stedentrip in Zeeland. In november verblijft ze in Brazilië.

Wie: Sarah Reinhoudt (29) en Elke Salverda (32)Via: Wander-Lust

View this post on Instagram

Are you a true backpacker at heart?  Check wander-lust.nl and find out! 🎒 *Sarah shot by @sticktothebrand #wanderlust #wanderlustnl #traveltips #travel #backpacking #backpacker #traveling #instatravel #travelgram #travelblog #travelbug #view #grand cayon #AdventureCulture #exploringtheglobe #wolderlust #darlingescapes #Jucyworld

A post shared by Wander↠ L u s t (@wanderlust.nl) on

Door de foto’s en verhalen van deze twee vriendinnen waan je je op de mooiste plekken in de wereld. Sarah en Elke combineren hun reiservaringen met heerlijke recepten. Daarnaast kun je een uitgebreide gids vinden met de leukste plekken in Amsterdam.

Wie: Milou van Roon (24)Via: Explorista

View this post on Instagram

Even though I travel often, I'm always panicked and restless when travel comes up. So much to do, so little time. London bound tomorrow! 🎡 Also this is my final Venice picture it seems!

A post shared by MILOU VAN ROON (@explorista) on

Milou is van mening dat een mooie reis niet veel geld hoeft te kosten. Via Explorista vertelt ze over haar budgetvriendelijke reizen en geeft ze tips over hoe je bijvoorbeeld goedkoop een auto kan huren. Voor Milou staat in november een reis gepland naar London.

Wie: Chantal Schram (28)Via: Reisdoc

View this post on Instagram

My life is complete. #akureyri #iceland #northernlights #nofilter

A post shared by C H A N T A L 🇳🇱 S C H R A M (@chantal.schram) on

De fjorden van Noorwegen, de Oude Stad van Praag of de Prinseneilanden bij Istanbul. Deze oorspronkelijk Gooische vrouw heeft praktisch heel Europa gezien. Maar ook de Verenigde Staten heeft ze meerdere malen bezocht. Met haar blog Reisdoc wilt ze reizen laten zien, die het geld echt waard zijn. Reizen waar we dus zeker geen spijt van krijgen.

Wie: Serena (30), Larissa (25) en Tara (23) VerbonVia: Travellab

View this post on Instagram

The St. Martin trip is almost over! Can't believe how fast this week went by. This is such a beautiful island, I will be back. 🙈🍍✈️🌴☀️ #stmartin

A post shared by TRAVELLAB.NL (@travellab.nl) on

Na vele gezamenlijke reizen besloten de zusjes Verbon Travellab te beginnen. Samen plannen ze minimaal één keer per jaar een reis. Maar los van elkaar maakt het drietal jaarlijks 10 buitenlandse reizen. Naast de artikelen over hun reizen, tips en handige reisgadgets maken ze video’s, die de reisdagboeken nog net iets levendiger maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De 5 leukste Nederlandse travelblogs
Sluiten