Daisy Heyer
Daisy Heyer Reizen 15 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Gratis naar Malediven om zeeschildpadden te helpen

Werklozen opgelet: wij hebben wellicht jouw droombaan gevonden! Je kunt zelfs twee weken gratis naar de Malediven voor deze job, inclusief kost en inwoon en je ticket terug naar huis. Enige vereiste is dat je van beesten én van zon houdt.

Het enorme luxeresort Coco Palm Dhuni is namelijk op zoek naar iemand die voor de zeeschildpadden wil zorgen in het Marine Turtle Rescue Centre, een plek waar zeeschildpadden in nood geholpen worden. Dat doe je samen met de dierenarts, Claire Petros en het houdt in dat je de schildpadden voert en bassins schoonmaakt. Daarnaast help je Petros bij operaties en leid je bezoekers die naar het centrum komen rond.

Foto ter illustratie. / Colourbox

Vrijlaten

Je mag ook mee op reddingsactie om zeeschildpadden te helpen. Als de zeeschildpadden zijn opgeknapt in het centrum, kun je mee met het team om de reptielen weer vrij te laten in de oceaan. Je hebt geen eerdere ervaring nodig, wél een grote liefde voor de beestjes en vrede met het feit dat je niet betaald wordt voor de job.

Foto ter illustratie. / Colourbox

Als je zin hebt in dit avontuur, kun je een filmpje van een paar minuten maken waarin je uitlegt waarom jij dit werk op de Malediven echt zou moeten doen. Ook een brief van zo’n 500 woorden is verplicht voor bij de sollicitatie en je dient minimaal 18 jaar oud te zijn. Inschrijven kan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.