Metro
Metro Lifestyle 29 nov 2019 / 09:04 uur

Tips om korting te scoren op Black Friday

Een week lang had je misschien al het vrijdaggevoel en dat gebeurde niet zomaar: je keek uit naar Black Friday, het kortingsfenomeen koopjesdag.

En nu is die vrijdag daar. Er zijn tal van onderzoeken te vinden rond deze uit Amerika overgewaaide koopjesdag. Dat Nederlanders speciaal voor (en tot) deze vrijdag aankopen uitstellen bijvoorbeeld. Dat 80 procent van de Nederlanders bekend is met Black Friday. Of at mensen die aan het inkopen slaan gemiddeld 197 euro uitgeven. De cijfers komen in dit geval van onderzoeksbureau Markteffect.

En oh ja, 60 procent van de mensen zou op deze vrijdag vrolijker zijn dan anders. Is dat bij jou ook het geval en ga je er eens goed voor zitten? Dan vind je hieronder vier tips van Metronieuws kortingscodes om een mooie korting te kunnen scoren.

Tips om korting te scoren op Black Friday

Scoor op percentage

Tijdens Black Friday zijn de prijzen het allerlaagst en de kortingen het hoogst. Sorteer in het artikeloverzicht op het kortingspercentage en de artikelen met korting tot 80 procent verschijnen direct bovenaan.

Extra korting met codes

Met een kortingscode kan je vaak dubbel besparen. Heel veel artikelen zijn deze periode namelijk al scherp geprijsd, maar met een van onze codes pak je nog meer korting bovenop deze sale-prijzen.

Voordelige kerstcadeaus

De feestdagen staan weer voor de deur. Heb je een pakjesavond op de planning staan? Dan is Black Friday ideaal om alvast een leuk cadeau te scoren. Ideaal als je binnen een budget moet blijven, maar toch flink uit wilt pakken.

Flink besparen op elektronica

Black Friday staat bekend om de fijne elektronicadeals. Van wasmachines tot stofzuigers tot een nieuwe laptop. Deze vaak prijzige items zijn op dit moment een stuk voordeliger verkrijgbaar.

Ben je er klaar voor? Dan wensen we je veel succes en plezier op deze Black Friday. Ook hier vind je mooie kortingen.

In samenwerking met Global Savings Group

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Tips om korting te scoren op Black Friday
Sluiten