alttext

BLACK FRIDAY WEEK!

Een hele week lang dat vrijdag gevoel!

Meer zien?

Wij hebben speciaal voor jou de beste deals van topmerken geselecteerd om met korting te shoppen tijdens Black Friday 2019. Profiteer de hele week in aanloop naar Black Friday van kortingen tot 70%!


Je bent gemiddeld 60% vrolijker op vrijdag,helemaal na het zien van deze kortingen!

Ons team zoekt de hele dag naar de beste deals om voor jou de hoogste korting te scoren. Zo maken ze van Black Friday hét shopping evenement van het jaar! Hieronder vind je de door ons team geselecteerde kortingen.


Black Friday tips

Nu Black Friday steeds populairder wordt, zijn er steeds meer winekls die deze dag omtoveren tot een week vol mer korting. Daarom zetten wij hieronder de vijf tips voor je op een rij om zoveel mogelijk korting te scoren.

curious-icon

Maak een wishlist

Je niet wilt dat jouw favoriete artikelen uitverkocht raken, is een goede voorbereiding belangrijker dan ooit. Vul je wishlist van tevoren met artikelen die je wilt kopen en op de dag zelf kun je dit lijstje eenvoudig naar je winkelmandje verplaatsen.
be-organized-icon

Sorteer op percentage

Tijdens Black Friday zijn de prijzen het allerlaagst en de kortingen het hoogst. Sorteer in het artikeloverzicht op het kortingspercentage en de artikelen met korting tot 80% verschijnen direct bovenaan.
be-fast-icon

Extra korting met codes

Met een kortingscode kan je vaak dubbel besparen. Heel veel artikelen zijn deze periode namelijk al scherp geprijsd, maar met een van onze codes pak je nog meer korting bovenop deze sale prijzen.
be-smart-icon

Voordelige kerstcadeaus

De feestdagen staan weer voor de deur. Heb je een pakjesavond op de planning staan? Dan is Black Friday ideaal om alvast een leuk cadeau te scoren. Ideaal als je binnen een budget moet blijven, maar toch flink uit wilt pakken.
be-generous-icon

Flink besparen op elektronica

Black Friday staat bekend om de fijne elektronicadeals. Van wasmachines tot stofzuigers tot een nieuwe laptop. Dezevaak prijzige items zijn op dit moment een stuk voordeliger verkrijgbaar.

Nog veel meer kortingen...