Daisy Heyer
Daisy Heyer Lifestyle 25 mei 2019 / 21:14 uur

Niks bikinibody: de towelkini is het helemaal!

Schaam jij je een beetje voor je buikje/borsten/heupen/schouders of iets anders van je lichaam waardoor je niet in bikini of badpak durft? Dat hoeft helemaal niet. Voor de mensen die niks aan die woorden hebben en gewoon iets bedekters willen voor bij het zonnen is nu de ‘towelkini’ uitgevonden: een jurk, handdoek en badpak ineen.

Makkelijk voor het strand

Het kledingstuk voor de hete dagen op het strand gaat momenteel viral, wat er volgens de ontwerpster voor zorgt dat de towelkini bijna uitverkocht is. De ontwerpster, Aria McManus, bedacht het kledingstuk om het voor iedereen extra makkelijk te maken om naar het strand te gaan: je hoeft namelijk maar één kledingstuk mee te nemen, in plaats van een handdoek, strandjurk én badkleding.

View this post on Instagram

#Towelkini press: “Bizarre” “Tan lines could be an issue.” “We’re not convinced,” “Dividing the nation” & some even parodied it 😂 But there are only a few left in pink and gold available online. Follow @therealtowelkini Get ‘em before they’re gone! @specialspecialnewyork link in bio.

A post shared by Aria McManus (@ariamcmanus) on

Of het kledingstuk ook handig is om mee te gaan zwemmen is echter nog maar de vraag. Net als de vraag of het kledingstuk deze zomer massaal op de stranden van Ibiza te zien zullen zijn. Voordeel van de towelkini? Verbranden wordt nu wel extra moeilijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Niks bikinibody: de towelkini is het helemaal!
Sluiten