Sanne van Rij
Sanne van Rij Lifestyle 20 apr 2018 / 09:30 uur

Op déze zonnige bestemming vind je ‘Unicorn Island’

Ze zijn al een tijdje in ons leven, maar écht genoeg kunnen we nog niet van ze krijgen: unicorns, in alle vormen en maten. In de Filipijnen denken ze daar hetzelfde over, al kun je je daar –letterlijk- onderdompelen met het regenboogdier: in Subic Bay vind je een zogenaamd ‘Unicorn Island’ van maar liefst 3.400 vierkante meter.

Instagramkiekjes

Op het eiland kan je je uitleven op opblaaskastelen, schommels én de compleet roze ‘Pink Bali Lounge’. Het is officieel het grootste opblaasbare waterpark van Azië, wat de uitgelezen kans is om je kindertijd eens te herbeleven. Het eiland lijkt daarnaast wel gemaakt voor een perfect instagramkiekje: de regenboogkleuren staan behoorlijk fraai op ieders feed.

Tickets

Een uurtje op het eiland kost je 8 euro, een gehele dag 13. Bést de moeite waard, denken wij zo.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Op déze zonnige bestemming vind je ‘Unicorn Island’
Sluiten