Daisy Heyer
Daisy Heyer Lifestyle 31 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Eerste warenhuis voor bruiloften geopend in Londen

Bruiloft voor de boeg? Dan is Londen wellicht wel een fijne locatie om inkopen te doen. Daar is namelijk een compleet warenhuis voor bruiloften geopend: The Wedding Gallery

https://www.instagram.com/p/Ba6gdWYAHRD/

In de enorme winkel ligt in hartje Londen en is het eerste warenhuis voor bruiloften ter wereld voor bruidjes en bruidegommen. De winkel is het hele jaar door, zeven dagen per week geopend en er worden spullen verkocht van ruim tweehonderd merken die iets doen met bruiloften.

Van bruidsjurk tot bloemstuk

Denk bijvoorbeeld niet alleen aan een mooie jurk voor je bruiloft, maar ook aan de bloemstukken die je kunt uitkiezen, een goede cateringservice en een mooie bruidstaart. Op de 20.000 vierkante meter, opgedeeld in twee verdiepingen die het gebouw telt is werkelijk waar alles te vinden wat je nodig hebt voor je bruiloft.

https://www.instagram.com/p/Ba6flhMA5yR/

Zelfs als je direct door wilt naar het altaar is het hier een groot feest om te komen: het gebouw biedt namelijk ook nog een kapper en make-up- en beautystudio om je compleet klaar te stomen voor de bruiloft. En hoewel het allemaal flink aan de prijs is hebben we ook voor de mensen met een kleinere portemonnee een gouden tip: je hoeft hier niets te kopen, een dagje ideeën opdoen kan ook in de prachtige winkel. Al moet je wel een afspraak maken van tevoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.