Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Lifestyle 19 okt 2017 / 12:45 uur

ADE van start: dag 1 in beeld

Amsterdam gaat los. Feestgangers vanuit heel de wereld zijn naar Amsterdam gekomen om vooral veel te dansen en weinig te slapen. Er draaien meer dan 2500 artiesten op zo’n 500 feesten. Woensdagavond was de aftrap van het Amsterdam Dance Event.

Gratis feestje Richie Hawtin

Nieuwmarkt in Amsterdam stroomde vol met technoliefhebbers, want technoveteraan Richi Hawtin gaf een gratis verrassingsfeestje. In eerste instantie leek het er op dat de Canadese dj’s helemaal geen entree zou maken op ADE, maar eerder deze week kondigde Loveland aan dat hij twee uur lang zou gaan draaien op Nieuwmarkt.

Richie Hawtin and Loveland Pres. #popup | Official ADE Amsterdam opening 18.10.17 #richiehawtin #amsterdam #amsterdamdanceevent #party #netherlands #techno #dj #music #ade

Gepostet von DWD Studios am Mittwoch, 18. Oktober 2017

Poolparty Sam Feldt

Tijdens ADE worden de op de meest gekke locaties feesten gehouden. DJ Sam Feldt gaf woensdag een poolparty in het Amsterdamse Sloterparkbad. Hij toverde het zwembad om tot een tropisch zwemparadijs waar mensen los gingen in hun zwemkleding.

Sam Feldt draaide op een poolparty in het Sloterparkbad. Foto: ANP

Hakken met Jebroer

Dat hardcore en rapmuziek samen gaan werd vannacht maar weer eens bewezen in de Q-Factory. Rapper Jebroer was host van de avond met zijn feest Paranoia. De hardcorefans zijn uit alle hoeken van het land afgereisd naar Amsterdam, want als de rapper vraagt wie er op meer dan twee uur rijden van Amsterdam woont, gaan er vele handjes de lucht in!

View this post on Instagram

Het dak gaat eraf! #qfactory #paranoia #jebroer #amsterdam #amsterdamdanceevent #ade #ade2017

A post shared by Q-Factory Amsterdam (@qfactory_adam) on

Martin Garrix Masterclass

Geen groot feest, maar tientallen aandachtige luisteraars zaten woensdagavond in het DeLaMar Theater om te horen hoe Martin Garrix zijn hits maakt. De 21-jarige dj vertelde tijdens zijn masterclass op welke manier hij zijn muziek produceert en hoe lang hij bezig is met het produceren van nieuwe muziek. Vrijdag en zaterdag staat Martin in de Amsterdam Rai voor twee uitverkochte shows.

Wat zijn jouw plannen met ADE? Laat ons zien wat je allemaal doet tijdens ADE en stuur je leukste foto’s naar 06-83521671

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
ADE van start: dag 1 in beeld
Sluiten