Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 8 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Moeder van vier toont foto van buik op Instagram

Elke vrouw die ooit bevallen is van een kindje heeft op haar lichaam sporen van de bevalling. En in plaats van je rot te voelen over bijvoorbeeld de striemen op je buik en borsten, moedigt de Amerikaanse Brittany Craig haar medemoeders aan om zich goed te voelen in plaats van de schuilen achter de striae.

Sterke boodschap

In november is Brittany bevallen van haar vierde kindje. Op Instagram plaatst ze regelmatig foto’s van haar vierkoppige kroost. Maar afgelopen week plaatste de trotse moeder een foto met haar pasgeboren zoontje op haar borst. Haar buik is ontbloot op de foto en zichtbaar vol met striemen. Maar naast deze sterke foto, heeft Brittany ook een sterke boodschap achtergelaten voor haar Instagramvolgers.

Twee redenen

„Ik plaats deze foto om twee verschillende redenen. Ten eerste omdat mijn zoontje Kain heel erg schattig is, en ten tweede omdat ik heel trots ben op wat mijn lichaam de voorbije tien jaar heeft doorstaan. Mijn lichaam is gegroeid en heeft aan vier kindjes een tijdelijk onderdak geboden. Waaronder drie ruim vier kilogram wogen bij hun geboorte. Op een paar tranen, een hernia, aambeien en striemen na, heeft mijn lichaam wonderen verricht." En „Ik heb een man die vindt dat ik nu sexier ben dan ik ooit ben geweest! Schaam je niet voor jezelf als je lichaam niet lijkt op dat van een ander, dat zal het ook nooit gaan doen. God heeft je uniek geschapen en elk lichaam is prachtig."

Brittany en haar man

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.