Elselotte Smink
Elselotte Smink Lifestyle 5 okt 2016
Leestijd: 1 minuut

Nooit meer ‘dekbed-stelen’ met deze geniale klem

Word jij vaak midden in de nacht halfbevroren wakker omdat de dekens van je bed zijn gegleden of getrokken? Met deze uitvinding is dat binnenkort verleden tijd.

De zogenaamde ‘Clover Clamp’ zorgt ervoor dat dekendieven voorgoed aan het kortste eind trekken. Letterlijk, want de ingenieuze klem zorgt ervoor dat het beddengoed op zijn plaats blijft.

Hoe het werkt

De klem plaats je aan één kant van het bed: de kant waar het slachtoffer van de steelpartijen ligt. De uitvinding wordt met een plaat vastgehouden onder het matras. Volgens de site kan het apparaat ‘vele ponden’ gewicht tegenhouden en zal de ‘dekentrekker vanzelf ophouden omdat de klem weerstand verzorgt’.

Gebruiker Paul is enthousiast, vertelt hij op de site. „Ik had alles al geprobeerd, in de winter sliep ik zelfs in een slaapzak omdat mijn vrouw altijd de dekens afpakte in de nacht. Dat is nu eindelijk voorbij!”

Wie zich zorgen maakt over nachtelijke wc-bezoekjes: de klem kan aan de zijkant opengemaakt worden, zodat je uit het dekbed kunt komen.

Even geduld

De dekbeddenklem is voor omgerekend 22 euro verkrijgbaar. Je moet nog wel even geduld hebben: door alle media-aandacht duurt het ongeveer een maand tot je de klem in huis hebt. Tot die tijd nog even ouderwets stoeien met de dekens, dus!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.