Eefje van Son
Eefje van Son Lifestyle 10 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Aanschouw: de populairste trouwjurk op het internet

Na 2,5 miljoen repins op Pinterest is deze trouwjurk uitgeroepen tot de populairste jurk van het internet. De witte jurk werd voor het eerst gelanceerd door het Australische label Grace Loves Lace in 2013.

De ontwerpster van de jurk, Megan Ziems, is ook de oprichtster van het label en vernoemde het design naar haar zus: The Hollie. De trouwjurk, omschreven als een ‘Boho strand trouwjurk’ voor inspirerende, moderne bruiden, bestaat uit een een body van Franse kant met spaghettibandjes, een laag uitgesneden rug en een lichte, Italiaanse rok van chiffon.

Het ontwerp is natuurlijk helemaal uitverkocht, maar toch krijgt Grace Loves Lace, die showrooms aan de Gold Coast in Los Angeles heeft, wekelijks vijfhonderd aanvragen binnen. Daarom heeft het label erg slim The Hollie 2.0 ontworpen. En dit ontwerp is net zo effectief als het gaat om lopen over het strand, aan het zwembad, door weilanden en aan de voet van een gebergte.

„Onze iconische Hollie toga is wereldwijd uitverkocht en daarom zijn we ontzettend enthousiast om de langverwachte Hollie 2.0 te introduceren”, schrijft Grace Loves Lace op haar website.

Extra zijden stuk

De trouwjurk is in de kleuren wit en ivoor beschikbaar en is in principe hetzelfde als het originele ontwerp, maar komt met een extra zijden stuk. Dit is bevestigd aan de schouders en kan prachtig naar beneden worden gedrapeerd.

De Hollie 2.0 kost bijna 1700 euro en er staan al ruim 700 aanstaande bruiden op de wachtlijst om de jurk te kopen. Ellebogen uit dames!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.