Amber Benig
Amber Benig Lifestyle 28 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Curvy ladies opgelet, dit zijn dé jeanstips!

Zie jij de perfecte spijkerbroek, maar past hij niet over je heupen of billen? Met deze tips heb je daar geen last meer van. Plussizemodel Ashley Graham vertelt ons de ​do’s en dont’s van het shoppen van een jeans voor curvy ladies.

Geen stretch
Volgens Ashley is het belangrijk om, hoe jammer ook, geen jeans met té veel stretch te kopen. Hoe steviger de stof namelijk is, hoe beter het je vormen op zijn plek houdt. Daarnaast geeft een stevige stof ook een liftend effect.

Lengte
De juiste lengte vinden in een broek is niet zo makkelijk als het lijkt. Ga bij twijfel voor een broek die mooi op of net boven je wreef valt. Zo kun je er laarzen, sneakers en hoge hakken onder dragen.

Buikje en heupen
Ben jij geen fan van je buik en heupen? Kies dan voor een bootcut model. Bij dit model broek lopen de pijpen wijd uit, waardoor je lichaam meer in balans is. Vermijd daarnaast broeken die een lichtere wassing hebben op je heupen. Hierdoor trek je de aandacht naar een plek waar je dat liever niet wilt.

Benieuwd naar nog meer tips? Bekijk ze in deze video:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.