Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 20 apr 2016 / 08:00 uur

Homokoppel krijgt shockerende post voor bruiloft

De Amerikaanse tortelduifjes Keith Alan en Chad Michael uit Ohio verstuurde onlangs de uitnodigingen voor hun trouwerij, en lógisch dat niet iedereen erbij aanwezig kan zijn. Maar één reactie op hun uitnodiging was het summum van homofobie.

De heren ontvingen van één van hun uitgenodigde gasten een getikte brief waarin de heren toch nadrukkelijk werd verboden met elkaar te trouwen, want de boze pen had alles behalve een goed woordje over voor een homohuwelijk.

De brief

Zo staat er in de brief: „Ik wilde jullie beiden laten weten dat jullie de uitnodiging naar de verkeerde mensen hebben gestuurd. Jullie dachten dat we jullie steunden als stel, nou jongens, jullie dachten het verkeerd. Jullie uitnodiging is doorgestuurd naar een anti-homo beweging in Canton Akron, zij zullen wél bij jullie bruiloft aanwezig zijn. Er zullen protestanten komen. Deze dag zal geruïneerd worden. “

‘Zonde’

Alsof dat niet genoeg was steekt de boze schrijver met nog meer homofobe teksten van wal en vervolgt de brief met „het is niet normaal voor twee mannen om te trouwen. Wat is er mis met jullie? Het is een zonde! Sommige van jullie zogenaamde vrienden komen alleen naar jullie ‘bruiloft’ uit protest. Of jullie het nou leuk vinden of niet, dit gaat gebeuren. Dit wordt een leuk spektakel om naar te kijken. Jullie zullen beiden krijgen wat jullie verdienen. We zien jullie bij de anti-homowshow!”

Volgens Cosmopolitan is het homostel vastberaden om de prachtigste bruiloft van hun dromen te geven. Zo vertelt Chad aan Cleveland 19 News „De brief die wij gisteren hebben ontvangen is een nog grotere reden om onze bruiloft door te laten gaan. Liefde overwint alles, dat is waar het om draait.” Petje af! De zender onthult ook dat de heren een verrassing kregen van de plaatselijke kerk. Zo heeft de kerk opgeroepen of iedereen een leuke kaart aan het stel wil schrijven om te vieren dat ze (over een maand) gaan trouwen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Homokoppel krijgt shockerende post voor bruiloft
Sluiten