Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 18 feb 2016 / 19:07 uur

5 x Tips voor een magisch orgasme

Als het aankomt op ons seksleven is er altijd wel één ding waar we meester in willen worden: het krijgen van extremere, krachtige orgasmes. Met een eental handige tips voor in de praktijk krik je je hoogtepunt in no-time naar een hoger level. Blijven oefenen!

1. Doe je oefeningen

’s Werelds bekendste oefening om je bekkenbodemspieren (en de boel down under) te trainen, zijn kegeloefeningen. Hiermee train je ook de spieren die je aanspant als je je plas ophoudt. Hoe? Ga op je rug liggen, buig je knieën, span je bekkenbodemspieren aan terwijl je je billen de lucht in duwt. Herhaal dit een aantal keer.

2. Begin met ‘edging’

Dit fenomeen werkt door jezelf dicht bij een orgasme te brengen en dan, als je er bijna bent, te stoppen. Doe dit opnieuw. Opnieuw. Opnieuw. Zo kan je je orgasme leren controleren. Op een zeker moment kun je er niet meer tegen. Wanneer je dan toegeeft en klaarkomt, zal je orgasme de grond doen beven.

3. Masturbeer je suf

Er is één manier waardoor je je lichaam het allerbeste leert kennen: masturberen. Want laten we eerlijk zijn, niemand kan het zo goed als dat jij het kan. Bovendien stuit je vaak op nieuwe technieken uit om jezelf naar een hoogtepunt te krijgen. Ontdek je plekje om een nog intenser orgasme te krijgen. Bonuspunt: je kunt meteen #2 in de praktijk brengen.

4. Zoek de sportschool op

Je hoeft geen hulkidealen te hebben om naar de sportschool te gaan. De sportschool is namelijk niet alleen de plek voor een strakkere lijn, ook je orgasmes worden hier gekweekt. Wanneer je bloed door je lichaam pompt, krijg je sterkere orgasmes. Want tijdens het trainen circuleert ons bloed sneller. Ditzelfde bloed gaat daarom ook sneller richting down under.

5. Communiceer

Eén van de belangrijkste vuistregels van seksen is blijven praten. Communiceer met je partner over je verlangens en geef hem tips hoe hij je het allerbeste naar een magisch hoogtepunt kunt teasen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 x Tips voor een magisch orgasme
Sluiten