Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 16 dec 2015 / 11:00 uur

5 x Tips en trucs voor vollere lippen

Niet iedereen heeft lippen zoals die van Kylie Jenner of Gigi Hadid. En als we geen gebruik willen maken van chemische ondersteuning (botox of fillers dus), hoe krijgen we ze dan voller? Gelukkig heeft Metro Lifestyle een lijstje met handige tips om je lippen op zijn zwoelst te krijgen.

Deze tips zijn niet alleen weggelegd voor beautybloggers of make-up koninginnen, maar eerder voor de ‘lazy girls’.

De tandenborsteltruc

Eén item hebben we allemaal in huis: de tandenborstel. Deze handige poetser dient prima als tool om je lippen wat voller te maken. Maak je tandenborstel een klein beetje nat en maak circulerende bewegingen op je lippen. Niet te hard! Zachtjes. Dit zorgt er niet alleen voor dat alle velletjes eraf gescrubd worden, maar de circulerende beweging zorgt ervoor dat je lippen een natuurlijke roze-rode kleur krijgen en er voller uitzien.

Mint lippenbalsem

Wanneer je fillers of ‘plumpers’ een stap te ver vindt gaan, kun je je lippen ook op een hele simpele manier voller doen lijken. Hoe? Door middel van lippenbalsem met pepermunt of mint erin. Deze stof zorgt ervoor dat je bloed gaat stromen, waardoor je lippen optisch een beetje groter lijken.

Lipcontouring

Contouring is niet alleen voor je wangen, T-zone of voorhoofd bedoeld. Contouren dient prima als middel om je lippen groter te laten lijken. Breng een beetje bronzer (of een donkere neutrale kleur poeder) aan vlak onder het lijntje van je bovenlip. Et voilà!

Vermijd donkere lippenstift

Hoe dol je ook bent op die donkere lippenstift, vermijd het als je droomt van vollere lippen. Het vereist niet alleen uiterste precisie om donkere lippenstift aan te brengen, maar de donkere kleur zorgt er ook voor dat je mond ‘platter’ en kleiner oogt.

Kleur buiten de lijntjes

Kleuren buiten de lijntjes was vroeger not done bij het inkleuren van kleurplaten, maar wél bij het creëren van vollere lippen. Gebruik een lippotlood (in dezelfde kleur als je lippenstift) en kleur iets buiten de lijntjes. De sleutel tot succes is om dit zo subtiel mogelijk te doen. Kleur je lippen vervolgens in met lippenstift en je lippen lijken direct wat voller.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 x Tips en trucs voor vollere lippen
Sluiten