Meer dan een ‘loser’ ben je niet…

Sylvia Peters 23 mei 2017

Jij dacht misschien dat er in de hemel een grote beloning op je wachtte? Haha, laat me niet lachen. Jij dacht misschien dat je ‘de uitverkorene’ was die de islam ging redden van de ‘boze’ westerse wereld? Of dacht je, dat je aan al die andere moslims die in jouw ogen ‘afvalligen’ zijn, kon laten zien dat jij de ‘martelaar’ van het geloof bent? Dat het op deze manier offeren van jouw leven gewaardeerd wordt door één of andere god?

Ik vind het niet erg dat jij er niet meer bent, maar wel dat jij met die idiote beslissing om jezelf op te blazen hiermee tal van jonge levens mee je ‘martellaarsgraf’ in nam. Zij konden er niets aan doen dat jij jezelf als slachtoffer zag, ZIJ ZIJN de onschuldige slachtoffers. Jij hebt weloverwogen bedacht dat je op die plek een effectieve aanslag kon plegen. Dat je angst en verderf kon zaaien bij iedereen die anders denkt dan jij…

Weet je wat je hiermee gezaaid hebt? Een enorme woede bij ieder normaal denkend mens. Bij iedere aanslag nam de boosheid al toe, maar ook de angst voor de aanslagen. Dat is ook wat jullie wilden bereiken. Nu bereiken jullie het punt waar bij ons de blinde vlek voor de ogen verschijnt, zo één die jullie al jaren hebben. Die vlek verblindt ook de angst en de machteloosheid, de woede en de vechtlust krijgt de overhand.

Die woede zorgt ervoor dat jullie de ‘afvalligen’ worden. Niets meer dan een stelletje losers, die op een goedkope en lafhartige manier de aandacht proberen te trekken. Jullie zijn geen slachtoffers of martelaars, maar daders en zelfmoordenaars. Vooral dat laatste is verboden bij de islam. Jullie zijn dus een schande voor je geloof. Je maakt hiermee van de ‘afvalligen’ juist de ‘martelaars’, zij worden namelijk vaak ten onrechte met jullie geassocieerd. Met het afstand nemen van jullie daden verdienen zij juist de roem en respect die jullie zo graag willen, jullie krijgen slechts de stempel: ‘LOSER’.

ER BESTAAT NAMELIJK GEEN GOD OF GELOOF DIE HET AFSLACHTEN VAN KINDEREN TOEJUICHT.