Doe mij maar een koud pilsje.

Cobi 20 jun 2017

Geintje, kwajongens, had mij ook kunnen overkomen. Otto Warmbier steelt een Noord Koreaanse vlag. Krijgt daarvoor 15 jaar dwangarbeid en sterft na een jaar aan de gevolgen van verschrikkelijke martelingen.
Trump spreekt van een bruut regime, veroordeeld de daden op diplomatieke wijze en trakteert de naasten op zijn medeleven. Om vervolgens weer over te gaan tot de orde van de dag.
Is de zaak nu gedaan? Voor hem misschien wel, voor mij allerminst. Leven wij in een wereld waarin de topcriminelen straffeloos een hele natie kunnen gijzelen! Systematisch een land leegplunderen voor eigen gewin. De bevolking vermoordt en laat uithongeren. Miljoenen moeten lijden voor het genot van enkelen. Iedere vorm van protest wordt met de dood beantwoordt. En dit al ruim 40 jaar lang!
Nu gijzelt de gewetensloze en geestezieke sociopaat Kim Jung Un niet alleen zijn eigen land, dreigt ie nu ook met een 3de wereldoorlog met zijn arsenaal aan atoomwapens. In wat voor een krankzinnige wereld leef ik?! Kreeg ik gister nog een boete voor het niet kunnen tonen van een hondendrollenweggooizakje. Een wereld al even krankzinnig als de Koreaanse leider zelf.
Een license to kill voor onze criminele gezagdragers. Maakt de deelname aan de ‘coalitie tegen terreur’ meneer Rutte niet medeplichtig aan kindermoord? Ja, logisch en ethisch gezien natuurlijk wel! Ha, maar niet als je deze voegt onder de noemer ‘bijkomende schade’. Waar gehakt wordt vallen nu eenmaal spaanders, is de uitleg. Daar zal ik aan denken wanneer ik wegens moord voor de rechter sta nadat ik met een AK-47 een volle kroeg heb leeggeschoten omdat mijn doelwit zich daar nu eenmaal bevond.
In de ‘groteleiderswereld’ gelden andere wetten, zo niet geen wetten. Schieten wij ongestraft een burgervliegtuig uit de lucht. De nabestaanden worden ‘getroost’ met lege woorden en onuitvoerbare beloftes. Want ook Rutte heeft weet van de vergunning tot straffeloos doden, hij heeft er namelijk zelf ook een.

Ikzelf ben gediagnostiseerd als zijnde autitisch, borderline en bipolair omdat ik het leed van mijn medemens niet verwerken kan en er tevens niet van weglopen kan. Afschrikwekkend klinkende termen verzonnen door de krankzinnige leider zodoende de gezonde mens ‘ziek’ te verklaren. Want ziek moet je zijn, doodziek, om ‘normaal’ te kunnen functioneren in een doodzieke wereld!

Beste Otto, je bent voor altijd bij me! Jij wordt voor mij het symbool van een krankzinnige wereld. Al was het alleen al om jouw niet te verteren achternaam…