De Grieken zijn slimmer dan de rest van Europa!

Harrie Schröder 5 apr 2017

Aha, de dames en heren lullen als Brugman maar schieten zichzelf nu in de voet.

Wat naïef en goed gelovig waren we ,want als de Grieken maar uit zichzelf uit de EU zouden stappen waren we van het probleem Griekenland af werd ons voorgehouden door de andere lidstaten met Nederland voorop” geen cent meer naar de Grieken”.
Maar wat blijkt nu? De Grieken kunnen helemaal niet uit de EU ,want als men nu hoort en ziet wat men alleen al voor eisen en vorderingen claimend bij de Engelsen. En als men dezelfde lijn zou doortrekken bij andere landen die ook uit de EU zouden willen?
Terecht, terug betalen al het geld die men gekregen heeft en zeggen alle subsidies die ook ff terug storten; Tja wie wil dat en zegt dat? natuurlijk de landen waaronder Nederland die bakken vol geld heeft gedoneerd en wel overal garant voor heeft willen staan want we krijgen het wel terug was de redenering met rente!

Dus niet! mooi niet ,never nooit niet zou ik zeggen of Ter wel je kunt het onder je hakken schrijven en wachten tot het misschien eraf slijt.
Want laten we eerlijk zijn elk land die zich nu niet aan de Europese regels houdt kan er niet uit worden gezet en kan men niet failliet laten gaan en terug betalen kunnen ze ook niet. Dus in alle drang naar het onmogelijke , één Europa , heeft men zichzelf molenstenen om de nek gebonden en maar afgewacht.
De landen die denken de rest van Europa kan me wat kunnen nu, met de domme actie en eisen van de EU tegenover Engeland , met een gerust hart achterover gaan leunen .
En lekker genieten van de in Nederland bezuinigde gelden ,tja had men in Nederland maar beter op de centen moeten letten want het is toch een handelsland bij uitstek!

Het enigste wat men nu heeft bereikt met de zogenaamde harde opstelling ten opzicht van Engeland is ,dat men nu kan zien dat men hopeloos en hulpeloos zit verbonden aan landen die het zo wel goed vinden en beter in de EU af zijn omdat zij toch wel geld krijgen dat ze never nooit terug betalen.
Alleen we hebben één geluk en dat is dat een groot land als Engeland zich nu los zal rukken uit de EU en erin zal slagen om zelfstandig verder te gaan ,want elk klein land zou niet weten hoe het zou moeten aanpakken en worden gechanteerd en bedreigd.
En dan moeten er toch uiteindelijk ook lichtjes gaan branden bij onze hooggeleerde dames en heren politici.

Vroeger toen wij gingen stappen liet je als je geen geld had het op de lange lat schrijven en betaalde je later nu worden de latten verbrand.