Bemoei je met je eigen zaken !!!!!!!

[email protected] 22 feb 2017

Hallo

Mijn naam is Zoubair Qarouach ik ben 26 jaar oud en ben woonachtig in Rotterdam. Ik heb een bepaalde denk wijze over het leven, en ik was benieuwd of ik nou van Mars kom of gewoon heel normaal ben. Er gebeuren namelijk vreselijke dingen in het leven maar ik denk dat ik weet wat 1 van de oorzaken kan zijn en wil vragen aan de lezers hoe zij daarover denken.

Nederland staat bekend als een kleine land vol met ambitie en potentie. Wij Nederlanders zijn ijverig harde werkers en geloven alleen in logische en verklaarbare oplossingen vandaar dat iedere Nederlander zijn eigen theorieën en opvattingen heeft. En daarom ben ik blij dat ik dat heb mee gekregen van kleins af aan als allochtoon.

Zo ging ik mij af vragen, waarom Nederland neutraal bleef tijdens de tweede wereld oorlog, maar nu in de tegenwoordige tijd troepen en straaljagers stuurt richting oorlogsgebieden. Is het omdat de Duitsers letterlijk voor de deur stonden en is Nederland gewoon laf, of is er een andere reden voor.

Hoe ik het bekijk is de wereld 1 grote basisschool de Noord-Koreanen zijn de pest koppen die niemand wat durft te zeggen en er valt niks te halen qua grondstoffen. En Amerika is het populaire school meisje of top sporter waar iedereen maar al te graag vrienden mee wilt worden. En de VN om vrede op aarde te bewaren vind ik net zo vaag. Want als ik een land uit de tent zou lokken en ze zouden iets terug doen, heb ik de macht om een grotere leger te beheren als alleen maar de mijne en ook nog eens in te zetten. Waarom kan alles niet terug naar wat het was. Als drie partijen ruzie hebben dat ze het maar onderling moeten oplossen, waar zijn de tijden geweest van de mens die aan de bel trekt en aan 1 tafel gaat zitten en dingen eens uitpraten in plaats van dreigementen en oorlogen. Is dit wat we zijn geworden een televisie show met gekkere wereldleiders met complete idiote gedachten en standpunten. En belachelijke normen en waarden rassen scheidingen inferieure en superieure rassen. Het is toch allemaal belachelijk als je er even bij stil staat.
Een Amerikaanse vrouw zei ooit: ‘Racisme is belachelijk, want er zijn geen verschillende rassen er is maar 1 ras dat is het menselijke ras’. Is dat raar om te zeggen tegenwoordig? En hoe hebben wij dit als bewoners van deze aarde zo ver kunnen laten escaleren.

Ik ben heel erg benieuwd naar iedereen zijn reactie hierop en ik vind dat het tijd is om aan elkaar te denken in plaats van alleen maar onze financiële belangen bij bepaalde zaken.